Antena Căutare

Românii simulează simptome de coronavirus pentru a obţine gratuit testul cu care să poată pleca în Grecia

Spitalele din ţară, oricum sufocate de numărul tot mai mare de îmbolnăviri, au început să se confrunte cu un fenomen halucinant. La Urgenţe, apar din ce în ce mai des. pacienţi falşi.

Oameni care simulează simptome de coronavirus doar pentru a obţine testul cu care să poată pleca în vacanţă, în Grecia. Multe centre de testare nu mai au locuri disponibile. Şi în plus, la spital, testarea este gratuită. Medicii atrag atenţia că astfel de gesturi iresponsabile pot răpi şansa la viaţă bolnavilor.

Epuizaţi şi dezarmaţi în faţa celor care neagă existenţa coronaviruslui, medicii încep să cedeze - fizic şi psihic. După patru luni de efort continuu, doctorii aruncă mănuşa coronascepticilor: "hai cu noi la terapie intensivă", spune unul dintre ei, iar un altul completează "avem şi lumânări".

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”

Mesajele tranşante ascund durerea unor oameni care şi-au abandonat familiile ca să-i salveze pe alţii. Chiar şi pe cei care nu cred în virus!

Noi cifre alarmante! Crește iar numărul de cazuri în România

658 de bolnavi au plecat pe semnătură din spital în ultimele două săptămâni, după decizia CCR. 85 numai de ieri până azi. Pe mulţi, decizia îi poate costa viaţa. O simt pe pielea lor trei pacienţi cu coronavirus care au ajuns din nou în spitalele de unde fuseseră externaţi, în comă. Unul dintre ei, în vârstă de 56 de ani, a plecat din spitalul colentina pe 6 iulie. Fix o săptămână mai târziu familia a sunat disperată la ambulanţă. A fost intubat în salvare.

Lovitură pentru patroni! În ce condiții ar putea să funcționeze terasele după 15 iulie... Grecii schimbă din nou regulile. A fost devansat termenul privind obligativitatea prezentării unui test negativ pentru C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x