Căutare Live

Mama Alexandrei Măceșanu i-a lăsat muți pe procurori! Este incredibil ce a putut să le spună: „Ce faceți, domnule?”

După ce au fost chemați să ridice certificatul de deces al fiicei lor cu doar câteva zile înainte de Crăciun, părinții Alexandrei Măceșanu au răbufnit în fața procurorilor!

Mama Alexandrei Măceșanu, reacție șocantă în fața anchetatorilor

Pentru familia ei, Alexandra Măceșanu nu este moartă! Luni seară, la câeva ore după ce a fost audiat la DIICOT, Alexandru Cumpănașu a lansat o serie de reproșuri la adresa procuorilor ce intrumentează dosarul Caracal.

„Dragi prieteni, o zi grea: Chemarea de catre procurorii DIICOT a lui Teo si Nelu pentru a ridica Actul Constatare de Deces. Concluzie: Am refuzat. S-a întocmit proces verbal de refuz. Probele sunt inexistente. Umilința rămâne. Nu o vor uita si nu o voi uita niciodată. Sa te cheme sa confirmi moartea copilului tău de Crăciun?!…Teodora i-a transmis unui procuror: Si dacă peste 6 luni apare Alexandra ce faceți domnule procuror? A rămas încurcat…”, a povestit Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă, cerință revoltătoare în spatele gratiilor, în Ajunul Crăciunului. Ce a cerut monstrul din Caracal după ce s-a spovedit

Cumpănașu a vorbit și despre citarea sa la sediul DIICOT, la mai bine de două luni de la solicitările depuse de acesta.

„Invitarea mea ca martor la DIICOT la mai bine de 2 luni de la solicitarea depusa de mine…precedent in sistemul judiciar. Daca tot m-au chemat in bataie de joc la finalul dosarului le-am spus destule: ce politicieni il protejează pe Dincă, anturajul „select” al lui Dincă la nivelul județului Olt înainte după 1989, incompatibilitatea unuia din procurorii de caz care a fost subordonatul politic al unuia dintre cei care trebuiau audiati in dosar si…evident…nu a fost, detalii despre 3 persoane care au filat-o pe Alexandra si neinvestigate, multitudinea de apeluri dintre unul din vecinii familiei mele si Gheorghe Dincă care nu a părut deloc suspecta procurorilor (desi sta la cateva case mai incolo…), detalii despte familia Dinca….si multe altele!!!”, a continuat acesta.

Alexandru Cumpănașu, declarații după audierea DIICOT. Cuvintele prin care mama Alexandrei Măceșanu a încurcat un procuror

Unchiul Alexandrei Măceșanu și-a încheiat mesajul cu o „urare” tulburătoare.

„Crăciun Fericit procurori DIICOT de caz. Vouă şi copiilor voștri care se afla în siguranță!”

Cazul Caracal: Dezvăluire teribilă! Luiza ar fi fost răpită de o rudă! Fata s-a urcat în mașina unui cunoscut

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fiica cea mare a militarului mort subit nu știe că tatăl ei a decedat. Dezvăluiri sfâșietoare: ”Copila îşi aşteaptă pări...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri