Antena Căutare

Mama Alexandrei Matache, una dintre tinerele care au murit în Club Colectiv, e sfâșiată de durere: "Puiul meu cu suflet mare nu mai este"

Mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în urma incendiului din Clubul Colectiv, îşi plânge fata cu lacrimi amare. Astăzi e ultima zi pe care o mai poate petrece cu "puiul ei", aşa cum îi spunea Alexandrei iar durerea este de nedescris, Declaraţiile tulburătoare, în video de mai sus!

Mama Alexandrei Matache, una dintre tinerele care au murit în Club Colectiv, e sfâșiată de durere: "Puiul meu cu suflet mare nu mai este"
Alexis Matache | Facebook

Mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în urma incendiului din Clubul Colectiv, îşi plânge fata cu lacrimi amare.

"Puiul ei cu suflet mare, care visa să cânte" a plecat în lumea celor drepți, iar durerea este de nedescris. Alexis, așa cum îi spuneau prietenii, avea doar 27 de ani, iubea viața și muzica și avea planuri mari de viitor. Pentru ea, totul s-a sfârșit în seara zilei de vineri, atunci când în clubul Colectiv din Capitală, acolo unde lucra, a izbucnit tragicul incendiu.

Mărturii cutremurătoare, după ceea ce a trăit în Colectiv: "Prietenul meu a explodat din cap până la brâu"

„Noi când am găsit-o în noaptea aceeea, era la Bagdasar intubată și sedată. I-am vorbit, dar nu putea vorbi cu noi”, a mărturisit Cristina Matache, mama Alexandrei.

Declaraţiile tulburătoare, în video de mai jos:

Îți vor face zile fripte! Cei mai GELOȘI bărbați în funcție de ZODIE!... Și-a făcut o poză, dar a trecut plin clipe de groază când a văzut ce lucru paranormal apărea în imagine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x