Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Mama băiețelului ucis de propriul tată a mărturisit că se bucură că bărbatul a fost salvat! Motivul, tulburător: „De ce nu m-a omorât pe mine?”

Trăiește un coșmar din care nu se poate trezi. Mama băiețelului înjunghiat în inimă de propriul tată a mărturisit, printre lacrimi, că este fericită că fostul ei soț a fost salvat de la moarte. Motivul, tulburător!

Mama băiețelului ucis de propriul tată, a mărturisit că se bucură că bărbatul a fost salvat! Motivul, tulburător: „De ce nu m-a omorât pe mine?”

Mama copilului de doar opt ani, ucis cu sânge rece de propriul tată, nu își poate închipui cum bărbatul alături de care credea că își va petrece toată viața a fost capabil să comită o asemea faptă.

„Sunt şocată pentru că el trei zile a umblat cu copilul mort în maşină. El a încercat să-şi taie venele când a văzut că poliţia este pe urmele lui. Acum am impresia că nu l-am cunoscut deloc. Nu pot să-mi imaginez. De ce nu m-a omorât pe mine?”, a spus Anamaria Takacs, potrivit Ziarul Clujean.

Femeia recunoaște că și-ar fi dorit să audă că bărbatul a murit, însă, în adâncul sufletului, se bucură că va trebui să trăiască toată viața știind ce a făcut.

„Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa o să conştientizeze fapta. Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar ar fi fost prea uşor pentru el. Într-un fel, undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa lui o să conştienzizeze fapta în faţa lui. Mai mare pedeapsa ca asta nu-i trebuie niciunui om”, a mai afirmat femeia.

Marți seară, la ora șapte, bărbatul a fost văzut dintr-un elicopter ce survola zona. Era ascuns într-un lan de porumb, la marginea localității Filea de Jos, din Cluj. După câteva minute, un tânăr l-a zărit în apropierea casei sale și a alertat o patrulă de poliție.

A fost finalul unui film de groază ce a șocat întreaga țară. Sâmbătă seară, băiatul a fost dat dispărut de mama lui. Fusese cu tatăl în vacanță, la rude, în Ungaria. La ora 20, mama a vorbit ultima oară cu el la telefon.

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că minorul era decedat de mai bine de 48 de ore, posibil chiar din seara dispariției.

Surse din anchetă spun că tatăl și-a ucis fiul pe un drum de pământ din apropiere. Bărbatul ar fi suferit o depresie, după ce s-a despărțit de soție și și-a pierdut părinții. Toate, în ultimul an.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro