Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Mama Cordunenilor cultiva cannabis in spatele casei!

Vocatia de infractor curge prin sangele Cordunenilor. Mama interlopilor care au terorizat Moldova a ajuns acum in atentia politistilor. Pe doua terenuri ale femeii de 60 de ani s-au gasit culturi de cannabis. Productia era vanduta in cluburi. La politie au avut de dat explicatii zece suspecti. Printre ei se afla si fiul directorului Filarmonicii din Iasi.

Ascuns de ochii lumii, in spatele unui lan de porumb din satul Comarna, cannabisul modificat genetic crestea nestingherit. In satul Butea, mascatii au descoperit o alta plantatie. Peste 350 de plante au fost smulse, bucata cu bucata, de politisti.

Ambele terenuri pline cu droguri erau inchiriate de mama temutilor frati Corduneau. Mascatii i-au rascolit gospodaria, dar femeia se jura ca nici droguri nu a plantat, nici prafuri nu are in casa.

Politistii stiu insa ca unul dintre fiii ei, Mihai Corduneanu, a pus la punct o retea care vindea marijuana in cluburile din oras. Procurorii au facut 17 perchezitii, vineri dimineata, si zece oameni au ajuns la audieri, la DIICOT Iasi. Acolo a fost dus si fiul directorului Filarmonicii din Iasi.

Clanul Corduneanu are un CV infractional bogat. Traficul de persoane, inselaciunile, santajul, spalarea de bani sau traficul de droguri sunt doar o parte dintre faptele penale pentru care au fost cercetati pana acum Cordunenii.

Recomandari