Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

„Alo? Mami îmi omoară frățiorul!”. Mamă criminală în Maramureș! O fostă profesoară și-a ucis copilul de 10 ani! Celălalt copil, de 5 ani, a sunat la 112

O crimă s-a petrecut în județul Maramureș. O fostă profesoară și-a ucis fiul în vârstă de doar 10 ani, după care a încercat să se sinucidă. Fratele copilului, de doar 5 ani, a sunat la 112.

Copilul de doar cinci ani a spus poliției că mama vrea să îi omoare frățiorul și imediat, la fața locului, au sosit echipajele medicale, dar și polițiștii.

Cu toate eforturile depuse de medici, băiatul de 10 ani nu a mai putut fi salvat. Mama lui l-a omorât, sufocându-l.

Polițiștii și procurorii încearcă și acum să deslușească ce s-a petrecut în mintea femeii de a recurs la un asemenea gest. Aceasta și-a sufocat copilul în vârstă de numai 10 ani.

Mama criminală din Maramureș era divorțată, dar „nu avea probleme”. A încercat să se sinucidă

După ce și-a sufocat copilul de 10 ani, mama,, fostă profesoară în localitatea Bozânta Mică, a încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată și în acest moment este internată la Spitalul de Urgență din Baia Mare.

A adoptat un copil, iar după trei ani, a renunțat la el! Ce a avut de spus în apărarea ei este de necrezut! „Nu e vina mea!” - FOTO

Procurorii au deschis un dosar pe numele femeii, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Aceasta este păzită la spital și în momentul în care își va reveni va fi audiată, potrivit antena3.ro.

„Mama e, de fapt, tata, iar tata e, de fapt, mama!”. Un bărbat este însărcinat cu soția lui! „Dragostea-i dragoste!” - FOTO

Localnicii spun că femeia era divorțată de câțiva ani de soțul ei, însă locuia într-o casă frumoasă din Bozânta Mică și nu avea probleme.

Recomandari