Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

„Vino, că ți-am omorât fata”. Mama Irinei, femeia ucisă de soț în fața propriilor copii, mărturii cutremurătoare despre ultimele zile din viața fiicei sale

Criminalul din Chitila și-a ucis soția în fața copiilor îngroziți. După ce a fost sigur că femeia nu mai mișca, a pus mâna pe telefon și și-a sunat soacra, să îi spună că fiica ei este moartă. Informații cu puternic impac emoțional!

Nu-mi încălcați dreptul. Nu vreau să fiu filmat!

Sunt primele declarații ale bărbatului acuzat că şi-a ucis cu sânge rece soţia, chiar în faţa copiiilor. Apoi i-a sunat mama.

Irina avea 32 de ani şi doi copii - de trei şi cinci ani. Încerca de săptămâni întregi să scape dintr-o căsnicie în care soţul o trata mai mult cu pumnul. A înaintat divorţ şi făcea eforturi să plece din oraş pentru protecţia ei şi mai ales a celor doi copii.

O ameninţa tot timpul. Nu-i dădea pace deloc. Tot timpul venea şi o urmărea. Îi era frică să iasă şi afară. Sora mea, când a ieşit dimineaţă să meargă la muncă, a ieşit copilul şi a zis: „Mioara, vino că pe mama a omorât-o tata!”, povestește mama Irinei.

Primele imagini de la locul crimei din Chitila. Rudele femeii ucise, în stare șoc: ”A ucis-o în fața copiilor. Nimeni n-a făcut nimic!”

Individul cunoștea foarte bine locuința pentru că aici a stat împreună cu soția lui. Nu a venit pe la intrarea din față, ci prin spate. Poarta era închisă, așa că a mers pe casă și a reușit să intre prin gura unui pod.

În teorie, femeia era protejată de o hârtie. Un ordin de protecţie pe care-l avea de la un judecător încă din decembrie anul trecut, atunci când a ajuns în spital după ce individul a bătut-o crunt.

Ultima dată individul a încălcat ordinul chiar cu o zi înainte de crimă. A fost încătuşat şi lăsat liber să atace.

„Nu au făcut nimic polițiștii. Nu au făcut nimic. Avem plângere la Poliție. I-au pus cătușele ieri și în 20 de minute a fost acasă”, a declarat fratele victimei.

Criminalul din Chitila, detalii cutremurătoare! Ce s-a descoperit în telefonul bărbatului: „Nu mai are mult”

Pe ordinul de protecție scria clar: nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de victimă. Locuiau însă pe aceeași stradă. Între casa ei și locuinta lui sunt mai putin de 100 de metri. De altfel, aici l-au și găsit polițiștii, la câteva zeci de minute dupa crimă.

Corpul de control al Poliţiei Române a fost trimis la Politia din Chitila, pentru a verifica de ce nu s-au luat măsuri împotriva bărbatului.

În România, 8.000 de femei au primit ordine de protecţie doar anul trecut. Deseori însă hârtiile sunt ignorate, iar în faţa agresorilor - victimele sunt lipsite de apărare.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro