Antena Căutare

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: ”Luiza trăiește. Nici nu a trecut prin casa lui Dincă”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, fata dispărută de acasă la mijlocul lunii aprilie, a ajuns din nou la DIICOT, unde a susținut, din nou, că fiica ei trăiește.

Mama Luizei Melencu a declarat, la intrarea în sediul DIICOT, că va luta să se afle adevărul.

Gheorghe Dincă nu are nicio șansă să iasă din închisoare. Procurorul general, anunț despre cazul Caracal: ”Se lucrează la rechizitoriu în fază avansată!”

”Voi lupta până voi afla adevărul. Luiza trăiește. Ei trebuie să caute fetele. În momentul când doamna Hosu a afirmat că fetele sunt moarte, vreau să o întreb de unde avea această informație. Am spus de la început și susțin cu tărie că Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă. Și pentru a dovedi l-au pus pe amărâtul ăsta de Risipiceanu”, a mai declarat Monica Melencu, potrivit Antena 3.

Caracal: Gheorghe Dincă, detalii despre relațiile intime cu Luiza! Ce l-a rugat fata, înainte de viol! „Nu puteam să refuz”

Raportul celor de la FBI arată că oasele din lizieră nu sunt ale Luizei

Specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Surse din cadrul anchetei au declarat că oasele găsite în această vară în liziera de la marginea oraşului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine fetei de 18 ani din Dioşti, judeţul Olt, prima victimă a bărbatului, nu-i aparţin acesteia.

Cadavrul unui absolvent român de Teologie, găsit pe Muntele Athos. Ce ținea strâns în mână tânărul de 28 de ani... Nu da like, nu da comentariu! Înșelătoria de pe Facebook ce te lasă fără sume uriașe de bani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x