Antena Căutare

Informație de ultimă oră! Mama și fiul ei de aproape patru ani dispăruți în Brașov au fost găsiți! Care este starea celor doi

UPDATE Femeia și copilul dispăruți în Brașov au fost găsiți în urmă cu puțin timp. Cei doi sunt slăbiți, dar nu au probleme grave de sănătate. Au fost căutați de polițiști și jandarmi timp de mai bine de 24 de ore. 

Ultima oră! După mai mult de 24 de ore de căutări, femeia și băiețelul de 4 ani din Brașov au fost găsiți! Vă reamintim că cei doi dispăruseră fără urmă, după ce ieșiseră cu familia la un pinic. Care este starea lor de sănătate în aceste moment

UPDATE Femeia și copilul dispăruți în Brașov au fost găsiți în urmă cu puțin timp. Cei doi sunt slăbiți, dar nu au probleme grave de sănătate. Au fost căutați de polițiști și jandarmi timp de mai bine de 24 de ore.

Poliţiştii sunt în alertă după ce o femeie şi fiul ei de trei ani au fost daţi dispăruţi. Întreaga familie se afla la picnic lângă pădure când femeia de 40 de ani şi fiul său, în vârstă de 3 ani și 10 luni, au plecat la o plimbare, dar nu s-au mai întors.

Femeia era cu soțul și alte rude la picnic. Duminică după-amiaza a plecat cu cel mic la o plimbare prin pădure și de atunci nu s-au mai întors. Când a văzut că nu mai apare, soțul a căutat-o, apoi a anunțat dispariția la 112.

”La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani şi 10 luni, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare, şi nu s-au mai întors. Aceştia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, judeţul Braşov, împreună cu alţi membri ai familiei”, a anunţat, luni dimineaţă IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Minorul are 1 m – 1,10 m înălţime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale de culoare roşie, cu inscripţia ”190”, de culoare neagră, pe cadru.

”Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că în zona indicată se fac căutări pentru găsirea persoanelor dispărute.

Șefa creșei unde îngrijitoarele învață copiii să înjure, bătută de un părinte! Poliția a intervenit de urgență... Schimbare majoră pentru ortodocșii români! O sărbătoare importantă se amână la dorința Bisericii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x