Antena Căutare

Mama unei fetițe de aproape de trei ani, sancționată de polițiști: ”Vecinul e deranjat de zgomotele făcute de fiica mea. Ne-a zis să-l lăsăm să trăiască!”

Situație revoltătoare la Galați, unde mama unui copil de aproape trei ani a fost sancționată de polițiști după ce un vecini s-a plâns că micuța e prea gălăgioasă. 

Mama unei fetițe de aproape de trei ani, sancționată de polițiști: ”Vecinul e deranjat de zgomotele făcute de fiica mea. Ne-a zis să-l lăsăm să trăiască!”
Mama unei fetițe de aproape de trei ani, sancționată de polițiști: ”Vecinul e deranjat de zgomotele făcute de fiica mea. Ne-a zis să-l lăsăm să trăiască!”

Tatăl copilului în vârstă de doi ani și șapte luni a povestit că vecinul, care este de profesie polițist, și-a chemat colegii, care le-a scris un avertisment.

De asemenea, tatăl a povestit că a ajuns la Secţia de Poliţie şi că le-a explicat oamenilor legii că familia sa respectă normele de convieţuire într-o comunitate.

Iubita și amanta lui Cirprian Marica, fotografiate împreună, în ziua în care fotbalistul a fost prins în fapt. Imaginea face furori pe internet: ”Mama la copii vs. pofta inimii”

”El (vecinul – n.r.) s-a simţit foarte deranjat de când ne-am mutat. Am aflat că lucrează la Poliţie şi vine noaptea de la muncă. În decembrie ne-a reclamat, a venit sectoristul a constatat că era vorba despre un copil mic. Am fost la secţie şi am făcut o declaraţie conform căreia copilul este mic, scapă jucării şi că încercăm să oprim zgomotele. Asta ca să închidem povestea. Ulterior, în martie a venit un alt echipaj la noi. Copilul era cu bunica, ea s-a speriat. În ajunul Paştelui, la ora 8 dimineaţa alţi poliţişti au venit la noi. Noi stăm la etajul 6. Cică ar fi reclamat cineva că în bloc se aude muzică populară, dar au venit doar la noi. Şi vecinul a venit la noi la uşă, ne-a spus să-l lăsăm să trăiască. Dar noi nu facem nimic deosebit. Parchetul este vechi, scârţîie, copilul mai fuge când venim acasă, se bucură, sau când îl băgăm la baie, fuge de noi. Nu facem petreceri, nu s-a mai plâns nici un vecin, ne culcăm la ora 22.00”, a povestit Ionuţ, tatăl copilului, potrivit Mediafax.

De asemenea, bărbatul a povestit că săptămâna trecută, poliţiştii au venit din nou la uşa familiei. De data aceasta, mama a fost sancţionată cu avertisment deoarece copilul a făcut din nou zgomot. Ca urmare, părinţii au decis să ducă, în fiecare zi, copilul la locuinţa bunicii.

„Tai 20 dintre voi până mă prindeţi, javrelor!“. Polițiști amenințați cu un cuțit, în Craiova! Scandal în fața unor copii!

”Săptămâna trecuta au venit din nou poliţiştii la noi la uşă. Direct la noi au venit, nu s-au oprit la alte uşi. Au scris în procesul verbal cuvintele zarvă, larmă. Sancţiunea este pe numele mamei, a primit avertisment. Eu nu vreau să fac un caz din povestea asta, dar nici nu-mi doresc să fiu abuzat. Ca primă măsură, am decis să duc fetiţa la bunica sa în fiecare zi. O scot pe stradă zilnic, în plină epidemie, doar ca să nu mai am reclamaţii”, a precizat Ionuţ.

Părinţii copilului vor să conteste avertismentul primit deoarece consideră că este vorba despre un abuz. Ei se vor consulta cu un avocat şi vor decide calea de urmat.

A avut șocul vieții! Ce a pățit o tânără din București într-un supermarket: ”Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealalt... Oficial: Când intră România în stare de alertă! Amendamanetul votat contrazice Constituția: „Mai faci și astfel de artif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x