Antena Căutare

Marcaje rutiere trasate greșit, după o reasfaltare, pe DN1! Pericol pentru șoferi! „O asemenea măsură este criminală!” – Foto

Pe una dintre cele mai circulate segmente de pe DN 1 ar fi fost trasate greșit unele marcaje rutiere, în urma unor lucrări de asfaltare. Noile marcaje ar pune șoferii în pericol, putând provoca accidente.

Pe una dintre cele mai circulate segmente de pe DN 1 ar fi fost trasate greșit unele marcaje rutiere, în urma unor lucrări de asfaltare. Noile marcaje ar pune șoferii în pericol, putând provoca accidente.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face din nou şosele împotriva şoferilor”, spune Asociaţia Pro Infrastructură, referindu-se la modul în care compania a dispus refacerea marcajelor după reasfaltarea uneia dintre cele mai circulate porţiuni de pe DN 1.

Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din ţară, DN1 între Cluj-Napoca şi Floreşti. Însă, la retrasarea marcajelor, a fost permis virajul la stânga peste trei benzi de circulaţie din sens opus. La doar 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, a avut loc un accident rutier.

„O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câţiva zeci de metri distanţă prin mall-ul Vivo sau puţin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1”, a precizat Asociaţia Pro Infrastructură.

Asociația a anticipat că, în ciuda acestei nereguli, responsabilii din „Compania Naţională Anti-Infrastructură din România” vor da vina tot pe şoferi atunci când se vor produce accidente.

„Cerem desfiinţarea de urgenţă a acestor viraje la stânga şi tragerea la răspundere a celor din CNAIR şi Poliţia Română care au girat soluţia. Domnilor, dacă nu sunteţi capabili să faceţi infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceţi mai nesigură pe cea existentă!”, a scris asociaţia pe pagina sa de Facebook.

Unul din trei oameni suferă de tulburări ale somnului. Specialiștii trag un semnal de alarmă... Clujul, capitala raliului pentru două zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x