Antena Căutare

Mare ATENȚIE, șoferi! Sunt restricții de circulație pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Circulaţia rutieră pe autostrada Bucureşti-Piteşti va restricţionată, luni, deoarece se vor desfășura unele lucrări de întreținere la carosabil.

Circulaţia rutieră pe autostrada Bucureşti-Piteşti va restricţionată, luni, deoarece se vor desfășura unele lucrări de întreținere la carosabil.

Potrivit Infotrafic, în intervalul orar 09.00-11.00, pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 43+500 de metri, vor avea loc lucrări de întreţinere (montare parapet). Din acest motiv, va fi afectată banda numărul doi.

Lucrări de întreţinere se vor realiza luni în intervalul orar 11.00 - 14.00, pe acelaşi sens de mers, la kilometrul 49, fiind afectate banda de urgenţă şi banda de decelerare.

Polițiștii sfătuiesc șoferii să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să schimbe banda de rulare doar după ce au semnalizat şi s-au asigurat în mod corespunzător.

Ora de iarnă sau ora de vară. România decide ce oră alege până în aprilie 2019... Pensionarii primesc bani în plus, pe lângă pensie. Anunțul autorităților din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x