Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre ziua de 13 iunie! Ce se va întâmpla astăzi

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu devastează România cu o nouă premoniție. Femeia a anunțat că se va întâmpla ceva pe data de 13 iunie.

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre ziua de 13 iunie! Ce se va întâmpla astăzi Galerie
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune despre ce se va întâmpla în țara noastră. Femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv și mai multe cutremure susține că a primit un nou mesaj care a trezit-o.

Iată ce i s-a spus:

„20 Mai 2020,ora 6,11 !

Hristos a Înviat, dragilor !

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea asa:

„Vezi tu, Sâmbătă e în 13 !”
După care, glasul nu a mai spus nimic. Dragii mei, din curiozitate am cauta luna de lună pentru anul 2020, ca sa vad care sâmbata dintr-o anume lună, este in 13.

Iar din cele 12 luni ale anului 2020, am gasit o sâmbata cu data de 13, doar una singura si aceea in luna Iunie 2020.
Iata:

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre ziua de 13 iunie! Ce se va întâmpla astăzi

Asadar dragilor, sa asteptam cu iubire si cu multa rabdare ziua de 13 iunie 2020, sau poate a altui an si vom vedea ce ne asteapta.

Sa ne rugam ca sa fim ocrotit si ocoliti de Dezastre si sa multumim Domnului si Maicii.

Domnului, pentru faptul ca traim, pentru ca suntem sanatosi, pentru ca ne-a ascultat Rugaciunile si a indepartat de la noi CORONAVIRUSUL, si nu in ultimul rand, pentru ca ne-a redeschis fie si numai Curtile Sfintelor Biserici, deocamdata!

Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Dupa ce a prezis numeroase evenimente importante, printre care și apariția noului coronavirus, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a realizat o nouă previziune alarmantă.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis numeroase evenimente importante pe plan local și internațional, printre acestea numărându-se și apariția pandemiei de coronavirus.

Pe blogul său, acolo unde Maria Ghiorghiu face majoritatea prezicerilor, clarvăzătoarea a venit cu vești noi, nu tocmai îmbucurătoare, cu privire la următoarele evenimente ce i s-au arătat.

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă! I s-a arătat o creatură, asemenea unui Diavol!

Clarvăzătoarea a mărturisit că a fost trezită de un zgomot extrem de puternic, ce provenea parcă din cer. Ulterior, această imagine devine din ce în ce mai înfricoșătoare: creatura observată de Maria Ghiorghiu seamănă cu un leu, însă prezenta coarne și o gură extrem de mare.

„M-a trezit un răget puternic, care făcea să se cutremure și Cerul și Pământul. Văd înspre Est o imagine vie și extrem de înfricoșătoare. La prima vedere, imaginea ce apăruse pe Cerul senin era a unui LEU viu, un cap de LEU înfuriat care răgea de se cutremură pământul.

Numai că, acest LEU avea și două coarne mari, iar în jurul lui Cerul s-a întunecat; nori negri s-au adunat în jurul lui. (…) Avea o gură mare că ar fi înghițit un om cu totul.

Cred, dragilor, că ne așteaptă vremuri grele, vremuri peste care vom trece numai cu credință tare în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului, numai cu bunătatea inimii și curățirea sufletului, numai cu milă și cu iubire de semeni.

Dragii mei, trebuie să fim convinși de faptul că acolo unde există Credință și Lumina Învierii Lui Hristos, acolo unde există iubire de semeni, diavolul nu are ce caută. Nu poate intra în sufletul nostru.

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, să fim buni și milostivi, iar Credința noastră să fie tare”, a povestit Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Caz şocant în Mehedinţi! O minoră a fost INCENDIATĂ de un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Agres... „Măcel” la Spitalul „Universitar”. Sorin Oprescu și încă 4 șefi de secție au fost demiși din toate funcțiile! Nu mai au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x