Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, previziune cumplită pentru România! Vor fi zile de doliu! „Se va întâmpla ceva foarte grav”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune cumplită. Ea susține că este posibil ca în România să urmeze câteva zile de doliu național.

Maria Ghiorghiu, previziune cumplită pentru România! Vor fi zile de doliu! „Se va întâmpla ceva foarte grav”
Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a povestit că a „văzut” – chiar în dimineața respectivă, alături de patul ei – un alt pat, fără saltea, pe care era așezat „cineva învelit”. Sprijinită de tăblia patului se afla chiar harta României. Maria Ghiorghiu compară patul respectiv cu un sicriu, iar mesajul său anunță perioadă de doliu.

„O lumina albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în față ochilor închiși, chiar lângă căpătaiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej, la capătul căruia, tot în pat, dar sprijinit de tăblie se află Hartă României. În față Hârtii României tot în pat, la bază Hărtii ardea cu flacără vie o lumânare, doar una singură. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era că o cutie (sicriu) din lemn fără de capac”, scrie Măria Ghiorghiu.

„Aud glas care spunea așa: Ceea ce urmează să se întâmple în România, îl sfătuiește pe Părintele Orban să-și dea Demisia. Dragii mei, ce urmează a se întâmplă în România, atât de grav, eu nu știu a va spune. Ceea ce știu dragilor, este faptul că, dacă vom avea Credința, nădejde și dragoste în Prea Sfântă Treime și-n Maica Domnului, vom fi ocrotiți și ocoliți de toate suferințele și de toate necazurile. Să nu ne-ndoim de acest lucru niciodată, dragilor. Să fim buni, să fim milostivi și cu inimă bună și smerită, cu sufletul plin de lumina Învierii Lui Hristos și nu avem a ce ne teme”, este mesajul pe care Măria Ghiorghiu l-a publicat, vineri, pe blogul personal.

Alertă medicală în România! Coronavirusul a ajuns în țară? O femeie, izolată la domiciliu, după o călătorie în China! Ce... Banul, ochiul dracului! Fiica lui Cornel Galeş luptă pentru avere cu băieţii Ilenei Ciuculete! Ce pretenții are fata pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x