Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare în Săptămâna Patimilor: ”Blocurile se vor dărâma, precum niște castele de nisip!”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a făcut o nouă profeție pe blogul personal, ea dezvăluind că urmează să se producă o tragedie. 

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a făcut o nouă profeție pe blogul personal, ea dezvăluind că urmează să se producă o tragedie.

Astfel, într-o postare făcută pe blogul ei, aceasta a vorbit despre ”tragedii imense”, despre care vom auzi la un moment dat.

”Deși eram cu ochii pe monitor în această după amiază, văd înspre Vest, Nord-Vest un mal mare și foarte abrupt. Pe acest mal, chiar pe marginea lui,vedeam câteva blocuri de locuințe de culoare roșie-grena. Blocurile aveau ceva etaje. În faţa acestui mal abrupt văd o apă mare, iar pe apă cred că era staționat un vapor mare.

Brusc, vaporul se scufundă în câteva clipe; este îngropat pur și simplu în apa de la margine. S-a scufundat într-o groapă imensă, ce se formase sub apă. În același timp, văd cum și blocurile de pe marginea prăpastiei alunecă, cad de la înălțime și se fac praf și pulbere. Pământul de sub Blocuri s-a surpat, iar blocurile s-au dărâmat, precum niște castele de nisip.

Prieteni dragi, vom auzi de aceste tragedii imense. Unde anume se vor petrece toate acestea sau când, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu este faptul că așa se va întâmplă precum mi s-a arătat. Să nu ne pierdem Credința în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului fraților! De ne vom pierde și bruma de credință din sufletul nostru, suntem pierduți cu totul.

Este Săptămâna mare, a Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos. Să dăm dovadă de bunătate, de milă faţă de aproapele nostru, de înțelegere, și neapărat, să mergem să ne spovedim la Părintele Duhovnic, să putem primi Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie cu Prea Sfânt și cu Prea Sfânt Trup și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Vecinii au simțit mirosul de cadavru în putrefacție! Mamă și fiu, găsiți morți, cu urme de violență de corp... Praf saharian în România, de astăzi. Ce este și cum ne afectează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x