Antena Căutare

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană Operei din Iași, e pe moarte, după un accident stupid: ”Următoarele ore sunt critice!”

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana Operei Naționale din Iași, trece prin momente dramatice în urma unui accident suferit în casă. Femeia este în stare gravă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. 

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană Operei din Iași, e pe moarte, după un accident stupid: ”Următoarele ore sunt critice!” Galerie
Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană Operei din Iași, e pe moarte, după ce a căzut pe scări, în casă: ”Următoarele ore sun critice. Medicii sunt foarte rezervați!”

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană a Operei Naționale din Iași, e la un pas de moarte după ce a căzut pe scări, în casă. Femeia a fost operată de urgență la cap, dar starea ei de sănătate continuă să fie foarte gravă.

”Prognosticul este foarte rezervat. Pe lângă leziunile de la cap, operate, are și leziuni toracice, la coloană. Sunt leziuni foarte grave. Se află la ATI”, au precizat medicii, conform BZI.

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană Operei din Iași, e pe moarte, după un accident stupid: ”Următoarele ore sunt critice!”

Scandal monstru în Dej! Doi şoferi s-au lovit cu mașinile, după ce au încercat să se intimideze unul pe altul

Potrivit BZI, soprana a ajuns la spital duminică noaptea, după un apel făcut de soacra sa la 112, din casa familiei de la Aroneanu. Aceasta şi soţul sopranei au spus Poliţiei din comună, care ar fi fost sesizată de tragedie, că artista a căzut pe scări duminică seara, târziu.

Acum, însă, autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul.

Ce riști să pățești dacă faci selfie pe marginea unui râu! |Video amuzant

”Legat de cazul nefericit al mezzosopranei Operei noastre vă pot spune că, sâmbătă (9 mai, 2020 – n. r.) aceasta a avut un accident fiind acasă! A căzut pe scări. Acum este în comă. Ținem legătura cu medicul care a operat-o și cu familia acesteia! Medicii au spus ca sunt 72 de ore critice, după intervenția chirurgicala. Sperăm să-și revină!”, a declarat Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi

Răspândirea coronavirusului a fost încetinită. Șeful OMS, un nou avertisment: ”Ridicarea restricțiilor trebuie să fie fă... Care sunt măștile neconforme, care se vând cu cel puțin 4 lei în România. Protecția Consumatorului a făcut lista! Ai gri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x