Antena Căutare

Și la sat se poate! Maria-Elisabeta a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații: „Nu mi-am dat voie să cred cu adevărat”

Maria-Elisabeta, din comuna Cozmești, județul Iași, a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională. Copila, care n-a făcut nicio oră de meditații, a avut cel mai frumos răspuns când a fost întrebată despre rezultatul perfect!

Și la sat se poate! Maria-Elisabeta a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații: „Nu mi-am dat voie să cred cu adevărat”
Și la sat se poate! Maria-Elisabeta a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații | Bzi.ro

Într-o comună mică din județul Iași, o copilă a reușit să ia zece pe linie la Evaluarea Națională. Maria-Elisabeta Baltag nu a făcut nicio oră de meditații înainte de examene.

Copila spune că totul a fost posibil datorită profesorilor de la școala la care învață, Școala Profesională Cozmești, și „Bunului Dumnezeu, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”.

„Mă numesc Baltag Maria-Elisabeta, de la Școala Profesională Cozmești, județul Iași. Încă nu îmi vine să cred că am luat nota 10 la ambele obiecte.

Știam că am lucrat bine, dar nu mi-am dat voie să cred cu adevărat că voi obține acest rezultat.

Nu este doar meritul meu, ci și al domnului profesor de Matematică, Tănase Gheorghe, și al doamnei profesoare de Limba Română, Iacob Cristina, cărora vreau să le mulțumesc, pe această cale.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această reușită, care m-a învățat că prin credință și muncă, orice vis poate fi îndeplinit”, a spus Maria-Elisabeta, pentru bzi.ro.

Record de medii de 10, la Evaluarea Națională 2020

Elevii au obținut cel mai mare număr de medii de 10, din ultimii șapte ani, la Evaluarea Națională 2020, peste 830 în toată ţara.

Coronavirus în România, 23 iunie 2020. Live Update. Numărul zilnic de îmbolnăviri scade pentru a doua zi consecutiv! Mai... Aurelian Șoric, fostul șef al IPJ Neamț, filmat în timp ce lovește un minor. De la ce a pornit întregul scandal și cum s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x