Antena Căutare

A dezvăluit ce salariu are, iar acum Marian Godină a făcut public ”fluturașul unui asistent de pe Ambulanță!” Câți bani încasează 

La doar o zi după ce și-a făcut public propriul salariu, Marian Godină a dezvăluit care este salariul unui asistent de pe Ambulanță. 

La doar o zi după ce și-a făcut public propriul salariu, Marian Godină a dezvăluit care este salariul unui asistent de pe Ambulanță.

Astfel, el a făcut public o imagine ce arată exact câți bani are un asistent de pe ambulanță. Din fotografie rezultă că acesta salariu net de 5162 de lei pe lună. De asemenea, Godină a cerut părerea oamenilor după ce 'fluturașul' salariului său arăta un salariu de aproximativ 3000 de lei.

Zilele trecute, medicul Dan Grigorescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov a dezvăluit că o infirmieră debutantă are salariul cu 52 la sută mai mare decât una cu 32 de ani vechime. Potrivit documentelor făcute publice de medic, prima, infirmieră la Spitalul Județean din Brașov, cu 32 de ani vechime, are un salariu de bază cu 52% mai mic decât o infirmieră debutantă de la Spitalul Municipal Săcele din același județ.

Povestea cutremurătoare a unui bărbat din Dolj care și-a pierdut soția după ce a născut:”Am ieșit din spital cu copilul ... Ploi, vânt puternic și depuneri semnificative de polei, în următoarele ore, în București și în alte opt județe! Meteorol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x