Antena Căutare

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Ce nu i-a spus familia despre accidentul pe care l-a provocat

Vești de ultimă oră de la Spitalul Elias. Se pare că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF își amintește că a fost implicat într-un accident, dar încă nu știe că Dani Vicol, șoferul celeilalte mașini, a murit. Cum are de gând familia să îi dea vestea?

Vești de ultimă oră de la Spitalul Elias. Se pare că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF își amintește că a fost implicat într-un accident, dar încă nu știe că Dani Vicol, șoferul celeilalte mașini, a murit. Cum are de gând familia să îi dea vestea?

Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, citate de redactia.ro, Mario Iorgulescu s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi.

Se pare că fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, își amintește că a fost implicat într-un accident, dar nu știe că a ucis un om. Familia Iorgulescu a decis ca, momentan, să nu îi spună nimic despre moartea lui Dani Vicol.

Mai mult, conform sursei, Gino Iorgulescu ar vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

VIDEO / Nevoită să își facă temele în întuneric, pe stradă, în timp ce tatăl consuma alcool... Cutremur puternic în România, vineri dimineață! Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x