Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Mărturia unui polițist de la omoruri despre Eugen Stan! Adevăruri terifiante ies la iveală despre polițistul pedofil! „I-aș smulge dinții”

Eugen Stan este polițistul pedofil din Drumul Taberei care a șocat o țară întreagă cu faptele sale! Acum, un polițist de la secția Omoruri face o dezvăluire șocantă!

Un polițist a făcut o dezvăluire șocantă despre polițistul pedofil Eugen Stan

Eugen Stan este polițistul pedofil din Drumul Taberei care a șocat o țară întreagă cu faptele sale! Acum, un polițist de la secția Omoruri face o dezvăluire șocantă!

Un polițist de la secția Omoruri, printre cei care l-au interogat pe Eugen Stan în ultimele zile, a făcut o mărturie la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„După aproape trei zile de panică, odiosul ajunge în birou la noi la audieri. Și recunoaște. Spune tot. Senin. I-aș smulge dinții. Am un copil acasă. Colegii mei au și ei copii. Ăsta a și fost motivul pentru care am cerut noi ca serviciu să luăm dosarele cu A.N. cu pedofili.

Un martor a văzut ce făcea polițistul pedofil într-o noapte! Detaliile sunt de-a dreptul șocante!

Pentru că suntem părinți. Dar îmi înfrânez orice instinct de tată și scot dosarele din sertar. Mă uit la imagini. Ceva îmi spunea de vineri că e el. Semăna.

Aveam nevoie de o certitudine. Și vine ADN–ul. Mostră ADN luată de la odios se potrivește cu mostrele luate în 2009 și 2012. Le-am făcut dreptate copiilor.”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli întreaga mărturie!

Pentru cei care nu știu, Eugen Stan a fost prins de poliție după patru zile de căutări, dar cazul a devenit și mai complicat după ce pedofilul din Drumul Taberei a recunoscut că nu este la prima infracţiune de acest gen.

Recomandari