Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

„Mi-au spus că inima lui Darius s-a oprit”. Medicii au crezut că beiețelul lui avea diabet, iar soția a încercat să se sinucidă. Acum, bărbatul le pregătește înmormântrea

Și-a privit copilul murind. Apoi, s-a dus și soția lui. Au cerut ajutorul medicilor, dar nimeni nu și-a dat seama ce se întâmplase, de fapt. Diabet și tentativă de sinucidere. Asta i s-a spus. Mărturiile cumplite ale bărbatului care și-a pierdut familia în blocul morții din Timișoara.

Mărturii sfâșietoare ale bărbatului care și-a pierdut soția și copilul în urma deratizării criminale din Timișoara

Pericolul nu a trecut pentru locatarii blocului din Timișoara în care o firmă de dezinsecție a stropit cu moarte. Bărbatul care și-a privit copilul de trei ani și soția murind în chinuri cumplite a vorbit, pentru prima oară, despre ultimele zile din viața celor doi.

„Sâmbătă dimineață, după ce a plecat soția la serviciu, copilul s-a simțit rău. M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el”, a povestit bărbatul, pentru Digi24.

Un telefon i-a distrus orice speranță.

„Mă sună nevasta și mi-a spus: a ieșit cineva din salon de acolo și a spus că inima lui Darius s-a oprit. Când am auzit asta, eram terminat. Mi-a spus: se luptă ca să-l resusciteze. Și-a revenit, zice, dar încă-l mai resuscitează. A ieșit o doamnă doctor și mi-a spus: ne pare rău, dar copilul s-a dus”, spune bărbatul.

Sâmbătă seara, cei doi părinți au început să se simtă rău. Au sunat din nouă la ambulanță. Medicii care au venit nu au crezut că situația era gravă. S-au gândit că femeia, disperată după pierderea copilului, ar fi încercat să se sinucidă.

„Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine”, mai spune Teodor Ion Bota.

Doi copii, unul de zece zile și altul de trei ani, dar și o femeie de 29 de ani au murit după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecție. Alte 39 de persoane, între care 10 adulți și 29 de copii sunt internați în spital. la momentul actual.