Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

"Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, arsă, pârjolită toată." Mărturiile cutremurătoare ale bunicii fetei de 17 ani din Mehedinți, arsă de vie de un criminal

Cad primele capete după eliberarea unui ucigaş în serie care a făcut o nouă victimă: a incendiat o fată de 17 ani ce se zbate acum între viaţă şi moarte. Doi şefi din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin au fost demişi astăzi şi vor fi cercetaţi de Inspecţia Judiciară, după ce i-au semnat avizul către libertate criminalului.

"Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, arsă, pârjolită toată." Mărturiile cutremurătoare ale bunicii fetei de 17 ani din Mehedinți, arsă de vie de un criminal

Reporterii Observator au vorbit, în exclusivitate, cu familia adolescentei arse, dar şi cu părinţii primei victime a lui Turnagiu.

"A venit şi i-a pus foc în pat. Eu eram într-o cămăruţă aici, şi ea era în camera mare. Şi atunci a ieşit nepotul afară şi a zis: ce-i făcuşi, mă? Şi a zis, las-o să ardă.

Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, aşa cum era. Arsă, pârjolită toată", este mărturia unei femei în vârstă care şi-a văzut nepoata incendiată de un ucigaş în serie.

Este mărturia unei femei în vârstă care şi-a văzut nepoata incendiată de un ucigaş în serie. Fata de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte. Bunica le face o mărturise şocantă reporterilor observator: Ion Turnagiu ar avea un complice care a ameninţat-o.

Cătălin Predoiu a demis întreaga conducere a Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, în legătură cu eliberarea bărbatului care a incendiat o fată

Criminalul a ucis o tânără de 20 de ani gravidă în luna a patra:

TATĂL GRAVIDEI UCISE

Carmen avea 20 de ani şi era însărcinată atunci când a fost ucisă. Pe Turnagiu, tatăl ei l-a adus în curte, după ce i s-a făcut milă de el într-o gară. Iar ea, a avut ghinionul să-l prindă furând.

"La mine a fost moarte sadică la fiică-mea, că scrie în acte. A fost gravidă. A patra lună.

Ea a fost dusă până la vecinul, a auzit gălăgie şi a venit aici. El spărgea dulapul cu cheia. Aveam acolo 20 de mii cum era înainte. Când a intrat ea, a ţipat, a zbierat, el i-a dat cu toporul în cap", povestește tatăl fetei de 20 de ani.

Fata de 17 ani, din Mehedinţi, incendiată de un criminal în serie, eliberat recent, e arsă complet! Medicii nu cred că va supraviețui

După Carmen au urmat alte victime: un prieten, un cuplu de bătrâni din Bucureşti. Toţi au fost omorâţi. pentru bani. Turnagiu a fost prins la aproape 9 luni de la primul omor, şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Bărbatul care i-a dat foc fetei de 17 ani a transmis un mesaj misterios cu o zi înainte să comită fapta: ”Vă iubesc, adio!” | Video

După 26 de ani, însă, a ieşit. I-au pledat cauza cu unanimitate de voturi membrii Comisiei Penitenciarului Drobeta Turnu Severin. Judecătorii au fost convinşi că individul s-a reabilitat, a muncit şi a participat la activităţi sociale şi educative în puşcărie.

Recomandari