Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Mărturiile surorii lui Bogdan Marinel, liderul grupării de trafic de minore din Caracal: „L-au omorât în penitenciar"

„L-au omorât în penitenciar. I-a deranjat prea tare pe cei de la vârful instituției”, așa își începe mărturiile sora lui Bogdan Marinel, cel care era cunoscut drept liderul grupării de trafic de minore din Caracal.

„L-au omorât în penitenciar. I-a deranjat prea tare pe cei de la vârful instituției”, așa își începe mărturiile sora lui Bogdan Marinel, cel care era cunoscut drept liderul grupării de trafic de minore din Caracal.

Bogdan Marinel era liderului grupării de trafic de minore din Caracal și a fost găsit mort, în urmă cu trei ani, în penitenciar, după ce a fost condamnat.

Sora bărbatului a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că acesta ar fi fost omorât în momentul în care ar fi vrut să-şi denunţe protectorii de la vârful instituției.

„A fost omorât pentru că a incomodat prea tare. A fost lovit cu genunchiul în spate, a văzut din picioare și din momentul acela a paralizat. Totul s-a întâmplat în penitenciarul din Craiova. El era doar un pion la mijloc”, a declarat sora bărbatului, pentru sursa citată.

Recomandari