Antena Căutare

Mașinile morții ale Poliției Române arătate unei țări întregi: Nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe 4 roţi. Sunt mâncate de rugină!

O poliţistă din Paşcani, implicată anul trecut într-un accident cu o maşină de serviciu, scrie că autoturismele cu care sunt trimişi unii poliţişti la evenimente sunt „maşinile morţii”.

O poliţistă din Paşcani, implicată anul trecut într-un accident cu o maşină de serviciu, scrie că autoturismele cu care sunt trimişi unii poliţişti la evenimente sunt „maşinile morţii”.

Potrivit mesajului postat pe pagina sa de Facebook, Andrada Voicu susţine că tatăl său a murit după ce a auzit de accidentul în care a fost implicată şi că nimănui nu i-a păsat de acest lucru.

„Maşinile morţii. Cu astfel de autoturisme sunt trimişi unii poliţişti la evenimente. Neinscripţionate, cu semnale luminoase/acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliţiei Române se postează în fiecare zi fotografii cu domnişoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinţi perfect aliniaţi si zâmbete mişto, cu autoturisme noi si sclipitoare, noi ne pierdem dinţii, picioarele, vieţile, de parcă la începutul şcolii de poliţie am semnat contract cu moartea, nu cu instituţia în sine. Cui îi pasă de faptul că stăm internaţi la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâşietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru vieţile noastre şi aşteptând să treacă perioada critică, pentru a şti sigur că vom scăpa cu viaţă? Cui îi pasă că tata a murit după ce a auzit de accidentul meu? Nimănui. Toţi cei <mari> care ne-au asigurat de sprijinul lor, ne-au întors spatele şi ne-au lăsat amanet. Nu îi pasă nimănui că cel puţin un an din vieţile noastre ne va fi furat de spitalizări, operaţii şi recuperare. Domnilor/doamnelor care ne conduceţi, îl mai ţineţi minte pe colegul nostru de la Suceava, care a fost înjunghiat de zeci de ori? Dar pe ceilalţi colegi care au murit cu zile? Căci noi ne aducem aminte şi aprindem lumânări pentru ei. Aţi vuit în toată ţara, că veţi face, că veţi drege, că ne veţi ajuta cu legi care să ne protejeze, că vom avea dotări şi maşini care să ne ofere siguranţă. (...) Situaţia e aceeaşi în fiecare zi. Domnilor/doamnelor care ne conduceţi, dumneavoastră aveţi impresia că cerem prea mult? Eu sunt de părere că îmi cer doar dreptul la viaţă. Că nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe 4 roţi”, scrie tânăra.

Elev din Constanța, condamnat de un tribunal! Decizie cruntă după ce copilul și-a terorizat un coleg... Un copil de doar câţiva ani a fost filmat în trafic în timp ce era transportat, deasupra portbagajului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x