Antena Căutare

Măsuri aspre în Albania: Un singur membru al familiei are voie să iasă din casă

Albania va impune o interdicţie de 40 de ore a ieşirilor din locuinţă în weekend şi va limita cumpărăturile la un singur membru al familiei, care va trebui să solicite de pe o aplicaţie permisiunea de a pleca de acasă, începând de luni, în cadrul eforturilor de a limita epidemia de coronavirus, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Măsuri aspre în Albania: Un singur membru al familiei are voie să iasă din casă
Măsuri aspre în Albania: Un singur membru al familiei are voie să iasă din casă


De când a fost înregistrată prima infecţie acum 18 zile, opt oameni au murit, 31 s-au recuperat şi 186 au contractat virusul. Fiind aşteptată o creştere a cazurilor de îmbolnăvire, izolarea timp de 16 ore pe zi de săptămâna aceasta va fi extinsă săptămâna viitoare.

Orice adunare în masă a fost interzisă şi transportul intern a fost oprit, cu excepţia circulaţiei mărfurilor şi a lucrătorilor din anumite industrii, în timp ce armata şi poliţia verifică străzile şi drumurile.

Numărul total al cazurilor de coronavirus în România



Pensionarilor li s-a cerut să rămână în case şi premierul Edi Rama a spus că cei care nu au copii vor primi hrană şi medicamente de la stat.

(sursa: Agerpres)

Ce șiretlic folosesc românii din străinătate, ca să poată intra în țară fără probleme! Sunt grupuri de zeci de persoane... România trece la ora de vară! Ce se întâmplă în organism odată cu această schimbare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x