Antena Căutare

De teama coronavirusului, Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a luat măsuri de protecție. “Facem apel la înţelegere"

La sectorul Vizite este prezent și personalul medical al penitenciarului, care verifică starea de sănătate a vizitatorilor, a declarat purtătoarea de cuvânt a Penitenciarului de Femei din Ploiești, Ioana Luca.

De teama coronavirusului, Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a luat măsuri de protecție. “Facem apel la înţelegere"
De teama coronavirusului, Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a luat măsuri de protecție

În plină criză din cauza răspândirii coronavirusului, inclusiv pe teritoriul României, Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou lansează un apel pentru persoanele care vizitează deținutele care își ispășesc pedeapsa în penitenciar.

Coronavirus în România - LIVE TEXT. Măsuri de urgență luate de autorități. Vor închide școlile

Măsuri simimlare de prevenţie au fost adoptate în întreg sistemul penitenciar, Penitenciarul Târgșorul Nou anunță care sunt cazurile în care vizitatorii nu vor fi primiți:

  • dacă au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)
  • dacă au cunoştinţă că ar fi intrat în contact cu persoane care au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19)
  • dacă manifestă stări febrile, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare sau stări de oboseală

“Facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tuturor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie de risc, atât pentru protecţia persoanelor private de libertate, a angajaţilor unităţilor penitenciare, cât şi a vizitatorilor. Subliniem caracterul temporar al acestei situaţii”, se arată într-un comunicat de presă trimis astăzi.

În Italia, duminică au izbucnit revolte în patru închisori, în urma noilor reguli ce interzic vizitele familiale, a anunţat un sindicat al personalului din penitenciare, citat de AFP și Agerpres.

Autorităţile au identificat, până acum, cinci persoane care au avut contact cu femeia din Mureş confirmată cu coronavirus

Timişoara: Două persoane au fost arestate preventiv şi o a treia este cercetată sub control judiciar, după ce au vândut ... Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Vedetele recurg la gesturi extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x