Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mătușa Luizei Melencu a văzut imaginile surprinse la mall: "În ziua dispariției, avea un rucsac, care a fost găsit aici!"

Imaginile care ar fi surprins-o pe Luiza Melencu la mallul din Craiova au fost văzute cu sufletul la gură de mătușa tinerei. Femeia a remarcat un rucsac pe care Luiza îl purta în ziua dispariției. 

Imaginile care ar fi surprins-o pe Luiza Melencu la mallul din Craiova au fost văzute cu sufletul la gură de mătușa tinerei. Femeia a remarcat un rucsac pe care Luiza îl purta în ziua dispariției.

Mătușa Luizei a vorbit despre cazul nepoatei sale, chiar din fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal, cel care este bănuit că ar fi ucis-o pe tânăra de 18 ani, dispărută în urmă cu trei luni, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie. Femeia susține că familia copilei nu a fost chemată deloc la cercetări și toate informațiile au fost aflate de la televizor.

”Familia Luizei este supărată că nu a fost anunțată să participe la cercetare. Au declarat că Luiza a plecat în ziua dispariției cu un rucsac, care a fost găsit aici. Măcar nu a chemat pe nimeni din familie să recunoască acel rucsac. Nu cheamă pe nimeni. Noi n-am aflat nimic de fată decât de la televizor.

Cu privire la acel filmuleț din mall, ne-am uitat la imagini, nu este Luiza. Mama spune că Luiza nu e moartă. Instinctul ei de mamă spune asta. Nu era niciun motiv ca Luiza să stea ascunsă. Măcar mamei ei îi spunea. Erau prietene”, a declarat mătușa Luizei, potrivit Antena 3.

Recomandari