Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Telefonul Luizei a fost găsit! Mătușa fetei face dezvăluiri incendiare: „Nu vă mai luați după toți proștii! Noi știm mai bine ce avem de făcut!”

Mătușa Luizei Melencu, tânără răpită în luna aprilie de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Femeia susține că telefonul nepoatei sale a fost găsit în Dunăre.

Mătușa Luizei Melencu, tânără răpită în luna aprilie de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Femeia susține că telefonul nepoatei sale a fost găsit în Dunăre.

Alina, mătușa Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal în luna aprilie, a dezvăluit, la România TV, faptul că telefonul nepoatei sale a fost localizat, la vărsarea râului Olt în Dunăre. Femeia susține că a fost abordată de un bărbat care s-a oferit să ajute la găsirea adolescentei.

„De pe data de 1 iunie, m-a sunat domnul Genea și mi-a spus: Alina tată, haide să facem ceva pentru nepoțica ta să putem să o găsim. Uite, eu scriu un mesaj, îl postăm pe Facebook și îl distribuim masiv. Așa a și făcut. Domnul Genea a scris în atenția doamnei ministru. Eu nici nu știam cine e doamna ministru. Pe 4 iunie, primesc un mesaj pe Facebook și ce îmi spune: doamnă, vă pot ajuta cu găsirea telefonului, vă rog sunați-mă și spuneți-mi ce număr și ce marcă de telefon avea. J3/20016. Exact așa îi și dau. La câteva ore, mă sună omul și îmi spune: doamnă, am găsit coordonatele geografice. El îmi dă niște numere”, a declarat Alina, mătușa Luizei.

Mătușa Luizei a dezvăluit că după ce a aflat posibia locație a telefonului nepoatei sale, a mers cu informația direct la procurorul care se ocupă de caz.

„Atunci când l-am sunat pe procurorul de caz i-am zis: domnul Vasilescu, am fost acostată pe Facebook de un domn și mi-a dat niște coordonate. Și mi-a zis: doamnă, nu vă mai luați după toți proștii ce scriu pe Facebook, că noi știm mai bine ce avem de făcut. Noi deținem aparaturi, noi știm ce avem de făcut. Verișoara mea, la rândul ei, și ea i-a spus același lucru și a primit același răspuns”, a adăugat mătușa fetei.

Familia Luizei Melencu încă mai speră că fata este în viață. Mătușa ei a spus că este convinsă că adolescenta nu a fost omorâtă.

„Luiza sigur nu a fost aruncată. Probabil a fost sechestrată și dusă cu bacul în altă țară. Poate în Grecia”, a susținut Alina în direct la România TV.

Recomandari