Mecanicul auto din Caracal băga spaima în femeile care îi călcau pragul: „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

 

O fostă angajată a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal susține că locuința în care tinerele și-au găsit sfârșitul arse de vii era mizerabilă, că omul era obsedat de filme de groază și chiar i-ar fi propus să întrețină relații sexuale cu el contra unei sume de bani.

„Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari.

Am auzit că le-a luat, le-a pus formol la gură la ocazie, a adus-o acasă a legat-o de masă, că-i plăceau filmele de groază lui. Asta am auzit şi noi vă daţi seama, ce vorbeşte toată lumea”, a declarat fosta angajată a bărbatului, potrivit observator.tv. 

Cine este criminalul care le-a ucis de fetele din Caracal

Gheorghe Dincă este numele criminalului, iar acesta locuia singur, copiii și soția fiind plecați în străinătate. Acesta era pensionar și, de ceva vreme, se ocupa cu micul comerț prin târguri. 

Anchetatorii au decins în curtea bărbatului de 65 de ani, din Caracal, care este cunoscut drept ”Popicu”, la care s-ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, dar și mai multe oase calcinate, într-un butoi mecanic.



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI