Antena Căutare

Medic de la Spitalul Colțea, electrocutat în sala de operație: "Toată echipa operatorie a fost afectată, la fel și pacientul"

Medicul Marian Stamate, care s-a electrocutat în timpul unei operații efectuate la Spitalul Clinic Colțea din București, a vorbit la Antena 3 despre incidentul care îi putea fi fatal.

Medicul Marian Stamate, care s-a electrocutat în timpul unei operații efectuate la Spitalul Clinic Colțea din București, a vorbit la Antena 3 despre incidentul care îi putea fi fatal.

”Sunt în stare stabilă, cu fenomene cardiace monitorizate de colegii mei din ATI și cardiologi”, a spus medicul, într-o intervenție telefonică la Antena 3, unde a precizat că toată echipa operatorie a fost afectată de incident, la fel și pacientul de pe masa de operație.

Medicul Marian Stamate a declarat că în urmă cu trei luni a trecut printr-un incident similar, pe care l-a raportat conducerii spitalului, însă nu s-a făcut nimic în acest sens.

Managerul Spitalului Clinic Colțea din București, Anca Lupu, a afirmat că nu poate da declarații pentru că ancheta internă din spital nu s-a finalizat. Mai mult, ea a comentat în intervenția telefonică de la Antena 3 incidentul de acum trei luni, arătând că atât pacientul cât și medicul ”sunt bine și nu au nimic”.

Verzi, maro sau negre? Legumele care își schimbă culoarea, într-o piață demnă de filmele SF, din Suceava. Ce spun oameni... 5 citate de la cei mai bogați oameni din lume. Ce sfaturi despre succes au miliardarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x