Antena Căutare

Monica, medicul român erou la Terapie Intensivă, în Italia: "Pacientul învinsese boala. Se uita la noi şi a început să plâng"

Monica Sandu este unul dintre medicii români ajunși în Italia, în mijlocul pandemiei de coronavirus, pentru a trata pacienții infectați cu Covid-19. A ajuns la Lecco, unul dintre orașele cele mai afectate din nordul Peninsulei. A preluat o parte din bolnavii grav de la terapie intensivă, iar momentele trăite acolo au marcat-o pentru totdeauna.

Românca a oferit un interviu în exclusivitate, la Antena 3, în care povestește emoția pe care a trăit-o atunci când a realizat că italienii sunt recunoscători pentru ajutorul și sprijinul medical primit din partea altor țări.

Citește și:

Gata cu speculațiile! Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze: „Două lucruri importante”

Aplauze pentru primul pacient cu Covid-19 externat de la terapie intensivă în Italia

Monica a împartășit și unul dintre momentele pe care nu-l va uita niciodată, acela când care primul pacient internat la terapie intensivă s-a vindecat complet și a fost externat.

”Unul dintre momentele care m-au marcat şi o să-mi rămână tot timpul în memorie a fost momentul în care primul pacient a ieşit de la terapie intensivă, pentru că a învins boala. Noi, toţi, îl încurajam, îl aplaudam, se uita la noi şi a început să plângă şi noi simţeam sentimentul. De fiecare dată când reveneam în secţie, îşi aducea aminte de noi şi de perioada de terapie intensivă, care nu a fost prea plăcută pentru el", a povestit românca.

Gata cu speculațiile! Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze... Preoți amenințați în altar cu o brichetă, pe post de pistol. Un bărbat din Tulcea, deranjat de slujbă, a vrut să-i pună ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x