Antena Căutare

Dacă noi nu îi ajutăm, cine ne mai salvează? Medicii de pe ambulanțe, cu mâinile goale în fața coronavirusului: „Ne e frică pentru copiii noștri”

„Nu ne frică pentru noi, ăsta ne e serviciul, trebuie să ne facem treaba, dar avem acasă soții, copii, părinți...asta este frica noastră!” Medicii de pe ambulanță, prima linie în lupta cu coronavirusul, fac un apel către noi, cei care vom avea nevoie de ajutorul lor în perioada următoare.

Medicii de la ambulanţa sunt primii expuşi îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Ei lansează un apel emoţionant către români, ca aceştia să nu ascundă dacă sunt suspecţi de COVID-19, astfel încât ei să poată folosi echipamentele de protecţie.

De ce? Ca să poată rămână la muncă pentru a salva şi mai multe vieţi...

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„I-am spus unei femei, prin apel video, că soțul ei moare. Am salvat un om, riscându-mi propria viață”. Un medic a descris „noua normalitate” din spitale

Tragedia a fost dublată de faptul că pandemia a prins ţara noastră cu stocurile zero la materialele de protecţie, însă oamenii de la salvare ştiu un singur lucru. Misiunea lor este să salveze. Ce se va întâmpla însă atunci când nu va mai avea cine să îi salveze şi pe ei?

„Mergem acasă, la copii, la soţie, la părinţi care şi ei sunt în vârstă. Asta este frica noastră. Nu pentru noi. Noi ca noi... acesta ne este serviciul, trebuie să ne facem treaba. Când am acceptat postul am acceptat şi bune şi cu rele”, mărturisește un alt cadru medical.

„Coronavirusul n-a apărut aşa cum crede lumea”. Cum a dobândit COVID-19 „puterea” de a se transmite la oameni?

Sursa: Antena 3

Un angajat de la Aeroportul ”Henri Coandă” a fost diagnosticat cu coronavirus... Streinu Cercel, avertisment înspăimântător despre noul coronavirus! „Îşi creşte gradul de virulenţă, pe măsură ce trece ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x