Antena Căutare

Medicii din Italia, mărturii desprinse parcă din iad: „Îi vedem murind, iar asta ne face și pe noi să murim”

Pandemia de coronavirus se extinde tot mai mult și Italia continuă să înregistreze sute de decese pe zi. Dezvăluirile făcute de medicii de aici sunt de-a dreptul cutremurătoare!

Medicii din Italia fac declarații cutremurătoare din lupta împotriva coronavirusului. Cadrele medicale simt de fiecare dată când moare un pacient că o parte din ei se piere.

citește și: Schema de tratament pentru coronavirus, publicată oficial! Ce medicamente primesc bolnavii cu Covid-19

„Au fost foarte multe decese. Asta ne ucide pentru că ni se pare că nu reușim să facem ceea ce trebuie să facem noi aici, să vindecăm oameni, să îl facem să se simtă mai bine. În realitate îi vedem murind, iar asta ne face și pe noi să murim, cumva. Nu sunt doar bătrâni, sunt și persoane tinere. Chiar și persoane relativ tinere pot să ajungă într-o stare rea.”, spun medicii italieni.

Medicii din Italia, mărturii desprinse parcă din iad: „Îi vedem murind, iar asta ne face și pe noi să murim”

Epidemia de coronavirus face sute de victime zilnic, în Italia

Epidemia de coronavirus face sute de victime zilnic, în Italia

„Am primit primul pacient pe 21 februarie. Din acel moment, după cel de-al treilea pacient, am înțeles că nu era ceea ce credeam cu toții, adică o banală gripă”, zic cadrele medicale din Cremona.

citește și: Bărbat cu simptome de Covid-19, fugit pe geamul spitalului, în Cluj

„Acasa merg doar să mă întind câteva ore, să dorm pe canapea. Nu e un somn profund. Fiica și soțul meu așteaptă să vorbesc cu ei, dar nu sunt în stare, e îngrozitor. Bolnavii sunt întinși pe paturi și se aude doar sunetul electrocadiogramelor. Cu o asemenea avalanșă de pacienți în pericol vital nu suntem obișnuiți nici măcar noi”, au adăugat ei.

Sursa: Antena 3

23 de poliţişti sunt izolaţi la domiciliu! Două persoane din cadrul serviciului de control intern din Poliţia Capitalei,... Orașul Țândărei, un nou focar de coronavirus din România? Primarul: „Avem nevoie de ajutor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x