Antena Căutare

Explicația absurdă dată de medicul rezident care a blocat accesul la heliport! Pacientul transportat cu elicopterul a murit

Şoferiţa care a blocat accesul medicilor către heliportul spitalului din Constanţa este cercetată disciplinar. Tânăra, medic rezident, a declarat că şi-a lăsat maşina acolo pentru că ploua. Pacientul adus în stare critică cu elicopterul SMURD a fost cărat pe braţe de doctori, pentru că targa n-avea loc. Bărbatul, victima unui accident, nu a mai putut fi salvat.

Şoferiţa care a blocat accesul medicilor către heliportul spitalului din Constanţa este cercetată disciplinar. Tânăra, medic rezident, a declarat că şi-a lăsat maşina acolo pentru că ploua. Pacientul adus în stare critică cu elicopterul SMURD a fost cărat pe braţe de doctori, pentru că targa n-avea loc. Bărbatul, victima unui accident, nu a mai putut fi salvat.

În plină operaţiune de salvare, medicii de la spitalul din Constanţa cară, pe braţe, un pacient rănit grav. Bărbatul, adus cu elicopterul SMURD, nu a putut fi preluat pe o targă pentru că aleea de acces spre heliport era blocată de o maşină. Tânăra şoferiţă care a parcat acolo este medic rezident. Pentru gestul său, a avut o explicaţie surprinzătoare.

„Este clar şi evident că nu avea ce să caute acolo. Am declanşat o anchetă administrativă, i-am ascultat şi punctul dânsei de vedere, care spune că ploua la vremea respectivă şi nu a văzut zona”, a declarat dr Bogdan Obada, director medical SCJU Constanța.

Pacientul a ajuns, după un mic ocol, în camera de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat. Bărbatul de 50 de ani fusese adus la spital din satul Gălbiori. Era dulgher şi se afla în maşina de serviciu când, pe şoseaua umedă, s-a lovit de un alt autoturism.

În urma incidentului, conducerea spitalului judeţean Constanţa a amplasat în zonă mai multe panouri de avertizare cu accesul interzis in zona heliportului. Tânăra şoferiţa va fi sancţionată.

Diabetul, boala care face ravagii în rândul românilor. Numărul copiilor diagnosticați crește dramatic... Noua generație de etnobotanice face ravagii! Copii de 11 și 12 ani au ajuns sclavii drogurilor: „Să-l vezi când îţi moar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x