Antena Căutare

Medicul Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata pentru favorizarea infractorului

In urma cu scurt timp, medicul Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Anchetatorii sustin ca Bradisteanu l-ar fi internat pe Adrain Nastase desi starea fostului premier nu impunea aceasta masura. 

Medicul ar fi incercat astfel sa-l favorizeze pe Adrian Nastase si sa-l ajute sa nu inceapa executarea pedepsei primite in dosarul "Trofeul Calitatii". Procurorii anticoruptie au finalizat ancheta in cazul sau si au trimis azi dosarul pe masa instantei.

Anchetatorii sustin ca medicul Serban Bradisteanu si-a folosit prerogativele sale de medic specialist in chirurgie cardiovasculara si si-a asumat internarea lui Adrian Nastase in cadrul sectiei pe care o conducea, desi diagnosticul medical nu impunea internarea in acea sectie, iar primele interventii medicale au fost realizate de un alt doctor dintr-o alta sectie, informeaza Antena 3.

foto: Intact Images

Mosul le-a adus romanilor cod galben de ninsori si vant. Comandamentele de iarna, activate... Sute de oameni s-au imbulzit la 1.500 de sarmale impartite la o biserica din Braila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x