Antena Căutare

„Riscăm să ne relaxăm cu reguli mai stricte!”. Medicul Virgil Musta, despre când și cum va fi lovită România de valul 2 de COVID-19. Care este cel mai negru scenariu!

Medicul Virgil Musta din Timișoara a declarat că cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus (COVID-19) pare că a început „să lovească” în anumite părţi din ţară.

„Riscăm să ne relaxăm cu reguli mai stricte!”. Medicul Virgil Musta, despre când și cum va fi lovită România de valul 2 de COVID-19. Care este cel mai negru scenariu!
Medicul Virgil Musta

Deși autorităţile nu vorbesc încă despre un al doilea val al epidemiei de coronavirus, medicul Virgil Musta susține că acest val îşi face deja simţită prezenţa în unele zone din România.

„Asistăm deja la un val doi în anumite zone ale ţării. Dacă ne uităm la Braşov, numărul de cazuri este mai mare decât în perioada acută a pandemiei. Noi, în judeţul Timiş, din fericire, stăm bine, avem un număr foarte mic de cazuri, dar dacă nu vom fi precauţi şi nu vom înţelege că trebuie să respectăm regulile, sigur vom avea şi un al doilea val.

Acesta poate apărea în lunile de toamnă, poate iarna. Sper ca acesta să poată fi ţinut sub control cum a fost ţinut şi în timpul primului val de pandemie", a declarat Virgil Musta pentru Express de Banat.

Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus”

Medicul Virgil Musta: Există un risc însemnat de suprasaturare a sistemului medical

Virgil Musta, medic în cadrul spitalul „Victor Babeş” din Timişoara şi purtător de cuvânt al instituţiei, precizează că există şi un risc însemnat de suprasaturare a sistemului medical.

S-a descoperit care sunt cele mai contagioase persoane infectate cu coronavirus! Motivul pentru care dau COVID-19 mai departe cu mai multă ușurință

„Sunt zone în ţară în care numărul de cazuri a crescut chiar alarmant, cum este Braşovul, Bucureştiul, unde riscul de sufocare a sistemului de sănătate este deja prezent. Asta din cauză că oamenii nu înţeleg că există virus, că există transmitere, că trebuie să respectăm regulile şi că dacă nu le respectăm riscăm să ne relaxăm cu reguli mai stricte", a încheiat doctorul.

Tragedie imensă! O fetiță de 6 ani a fost găsită înecată, în Crișul Repede! Cum a ajuns în râu... Accident grav, în Hunedoara! Cinci copii și doi adulți au fost răniţi! Două mașini s-au răstunat! „Au zburat canapelele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x