Antena Căutare

E oficial! Merg sau nu copiii la școală vineri, pe 25 ianuarie?! Anunțul făcut de autorități 

După ce mai mulți elevi și părinți s-au întrebat dacă vineri, pe 25 ianuarie, se vor ține cursurile, Inspectoratul Școlar București a oferit un răspuns. 

După ce mai mulți elevi și părinți s-au întrebat dacă vineri, pe 25 ianuarie, se vor ține cursurile, Inspectoratul Școlar București a oferit un răspuns.

Astfel, potrivit informării făcute publice pe edupedu.ro, vineri, pe data de 25 ianuarie 2019, copiii vor merge la şcoală în toată ţara, cu excepţia cazurilor unde inspectoratele judeţene au stabilit altceva, în funcţie de situaţiile meteo din zonele respective.

“Doar ziua de 24 este liberă, potrivit calendarului anunțat de către guvern. Ziua de 25 nu a fost declarată zi liberă, nu s-a făcut punte cu ziua de 24”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, Marina Manea, pentru Edupedu.ro.

Această precizare vine după ce părinţii au adresat sute de întrebări despre situaţia cursurilor pentru ziua de vineri 25 ianuarie 2019.

Jean Chelba, tatăl lui Alex, fotograful care și-a pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv, a murit... Accident grav în București! O mașină s-a ciocnit cu un autobuz. Două persoane au murit pe loc. Atenţie, imagini tulburăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x