Antena Căutare

Mersul trenurilor, afectat de VREMEA rea. Anunț de ultimă oră de la CFR Călători!

Ce alte masuri au fost luate! 

Mersul trenurilor a fost afectat de vremea rea. Mai multe trenuri au fost anulate CFR Călători. Ce alte măsuri au fost luate!

CFR Călători informează că, în contextul temperaturilor foarte scăzute și a avetizărilor meteo de vreme rea, trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pentru evitarea unor situații nedorite pentru pasageri, pe rutele Constanța - Mangalia, Constanța - Medgidia - Tulcea Oraș și Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localități urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor). De asemenea, au fost anulate trenuri și pe rutele Caracal-Corabia, Roșiori Nord - Turnu Măgurele și Roșiori Nord - Zimnicea.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat următoarele măsuri suplimentare:

- asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;

- suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);

- pregătirea suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

În funcție de evoluția vremii și a temperaturilor foarte scăzute ce au implicații asupra infrastructurii feroviare și asupra funcționalității materialului rulant, pot să apară și alte modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri.

Brrrrr, brrrrr, avem nevoie de mănuși, fulare și căciuli groase! Urmează cea mai geroasă dimineață din această iarnă!... Școli închise: când se recuperează orele? Ministerul Educației, ultimele precizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x