Căutare Live

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Cluj-Napoca în vara 2018!

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanța - Cluj-Napoca. 11 trenuri vor pleca zilnic din Constanța având ca destinație Cluj-Napoca, 2 dintre acestea având rută directă.

Tren CFR Călători

amosnews.ro

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanța - Cluj-Napoca. 11 trenuri vor pleca zilnic din Constanța având ca destinație Cluj-Napoca, 2 dintre acestea având rută directă.

Conform mersului trenurilor pentru vara 2018, 11 trenuri vor pleca în fiecare zi din Constanța către Cluj-Napoca.

Odată cu repornirea programului de transport estival, unele trenuri Regio și IR își vor modifica programul de circulație pentru a se adapta la programul „Trenurilor Soarelui”, acestea având prioritate.

Program mersul trenurilor Cluj-Napoca - Constanța

Conform CFR Călători, pe ruta Constanța - Cluj-Napoca vor pleca zilnic câte 11 trenuri, după următorul orar:

  • Cele două trenuri directe vor pleca din Constanța la orele 17:20 și 18:05
  • Trenurile cu legături vor pleca din Constanța la orele 08:30, 11:30, 13:00, 14:00, 14:40, 17:00, 17:20, 19:00 și 23:20

Mai multe detalii despre trenurile cu legături puteți găsi aici.

Durata medie a drumului pe ruta Constanța - Cluj-Napoca este de 13-14 ore pentru rutele directe, conform mersului trenurilor CFR Călători.

De unde poți cumpăra bilete pentru tren și cât costă acestea

Pentru evitarea aglomerației la casele de bilete, CFR Călători recomandă procurarea biletelor de tren din timp, acestea putând fi achiziționate:

  • Online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • De la automatele de bilete din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Cluj-Napoca  în vara 2018!

Automat bilete CFR

ovidiumilitaru.ro

Fără nicio altă ofertă comercială prețul unui bilet pe ruta Constanța - Cluj-Napoca este de aproximativ 130 lei, în funcție de trenul ales.

În cazul în care se achiziționează un bilet dus-întors, la prețul acestuia se aplică o reducere de 10%, iar dacă biletul este cumpărat online o reducere suplimentară de 5%, în timp ce biletele cumpărate cu cel puțin 21 de zile în avans vor beneficia de o reducere de 25%.

De asemenea este o idee bună să îți iei și prietenii cu tine. Pe lângă distracția garantată, CFR Călători îți oferă o reducere de 30% la achiziționarea online a ofertei Minigrup 2-5.

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ de la meterologi: se întorc ploile! Zonele din țară în care se vor înregistra cantități serioase d... Vești proaste pentru zeci de mii de bucureșteșteni! Va fi haos în Capitală! Ce se va întâmpla începând de sâmbătă! ...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x