Antena Căutare

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Idei de urări și felicitări pe care le poți trimite prin SMS, WhatsApp și Facebook

Iată idei de mesaje, urări și felicitări de Sfântul Nicolae 2022 pe care să le trimiți tuturor celor care își sărbătoresc numele marți, 6 decembrie.

mesaj scris si ilustrat de sfantul nicolae Galerie
Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Idei de urări și felicitări pe care le poți trimite prin SMS, WhatsApp și Facebook | Shutterstock

În data de 6 decembrie 2022, mulți dintre români sărbătoresc ziua de Sfântul Nicolae. Încă de seară, cei mici își lustruiesc ghetuțele pentru a primi, de dimineață, cadourile mult dorite.

Citește și: Felicitări de 1 Decembrie, Ziua Națională cu ”La mulți ani, România/români” de trimis prin SMS, Whatsapp și Facebook azi

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Idei de urări și felicitări pe care le poți trimite prin SMS, WhatsApp și Facebook

Peste 800.000 de români își serbează ziua de nume de Sfântul Nicolae, marți, 6 decembrie 2022. Toți cei care poartă numele Nicoleta, Nicolae, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole au un motiv de sărbătoare și de bucurie.

  • Cei care își sărbătoresc numele de Sfântul Nicolae sunt preponderent bărbați, mai mult de jumătate de milion, și anume: Nicolae, Niculai, Nicușor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoară.
  • În schimb, aproape 300.000 de femei își serbează numele de Sfântul Nicolae: Nicoleta, Niculina, Neculiță, Nicolina, Nicola.
  • Cel mai răspândit nume este Nicolae, urmat de Nicoleta.

Dacă îți doreșți să le transmiți celor dragi cele mai calde și sincere mesaje, urări și felicitări cu ocazia Sf. Nicolae 2022, iată ce am pregătit pentru ține. Indiferent dacă alegi să le trimiți prin SMS, WhatsApp, Facebook, Instagram sau pe oricare altă rețea socială, cu siguranță cei sărbătoriți vor avea parte de o surpriză plăcută, pe care nu o vor uită nicicând.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022

„La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Sper că Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tăuîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grijă să vină la ține de fiecare dată. La mulți ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și că spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Ne gândim cu toții la ține și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

„Sper că ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

Citește și: Felicitări de Sfântul Andrei 2022 cu ”La mulți ani, Andrei/Andreea” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook azi, 30 noiembrie

Felicitări de Sfântul Nicolae 2022

„La mulți ani, plini de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi”

„În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie că Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viată. LA MULȚI ANI!”

„De Sf. Nicolae, fie că cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

„Sper că Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sf. Nicolae, să ne aducă lumina și fericire, înțelepciune și speranța și să ne facă mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor în nevoie!”

„Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru ține. Iți doresc că această perioada să iți aducă multă zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina în suflet și multă fericire!”

„Să trăiți, să înfloriți, / Și întotdeauna să fiți cuminți, / Cadouri multe să primiți, / În papuceii lustruiți!”

„Iți urez La Mulți Ani și fie că Sfântul Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară”

„Sper că sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!”

„De Sfântul Nicolae iți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele. Cadourile ți le va aduce Moș Crăciun”

„Sfântul Nicolae a venit, cizmele ți-ai pregătit?”

„Moș Nicolae să iți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc și succese!”

„Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae iți urez un călduros „La Mulți Ani”!”

„Moșuleț, dacă las mai multe ghete primesc mai mulți bani?”

Cum cureți mucegaiul de pe rosturile de gresie și faianță. Soluție simplă, rapidă și ieftină. De ce clorul nu e recomand... Îți amintești de Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”? Un anunț neașteptat i-a luat prin surprindere pe fani. Ce a tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x