Antena Căutare

Mesaje și felicitări de Crăciun 2022. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase urări de Sărbători

De Crăciun 2022 trimite mesaje și felicitări personalizate celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. Ți-am pregătit urări cu ”Crăciun fericit” și ”Sărbători fericite”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram. Alege un mesaj simpatic sau o felicitare veselă pentru a le arăta celor dragi că te gândești la ei de Crăciun 2022.

imagine cu decorul de craciun al unei case si scris pe mijloc: cele mai frumoase mesaje si felicitari de craciun Galerie
De Crăciun 2022 trimite mesaje și felicitări personalizate celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. Ți-am pregătit urări cu ”Crăciun fericit” și ”Sărbători fericite”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram. Alege un mesaj simpatic sau o felicitare veselă pentru a le arăta celor dragi că te gândești la ei de Crăciun 2022. | Shutterstock.com

Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei doar să le reamintești că te gândești la ei sau dorești să le urezi ”Crăciun Fericit”/ ”Sărbători fericite” în Ajunul Crăciunului sau în cele două zile de Crăciun din 2022, alege unul dintre mesajele și felicitările speciale.

Am făcut pentru tine o selecție de mesaje și felicitări potrivite pentru toate categoriile de vârstă, pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai mofturoși oameni dragi.

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru 2022

Crăciunul este prilejul ideal de a petrece timp cu persoanele dragi și de a le trimite felicitări/mesaje celor pe care nu-i poți avea aproape fizic.

Citește și: Mesaje de Crăciun 2022. Urări pentru cei dragi

Ți-am pregătit o serie de mesaje cu urarea ”Crăciun fericit”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram sau alte platforme sociale în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun 2022.

Citește și: Rugăciunea din Ajunul Crăciunului pentru Sărbatori luminate și liniște în casă. Ce să rostești pe 24 decembrie

Alege unul dintre cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru 2022 din următoarele urări speciale:

  • În magica seară de ajun, mii de îngerași să vă înconjoare, ca în basmele copilăriei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prăjiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu păr bălai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să vă umple sufletul. Crăciun fericit!
  • Dragostea, bucuria și pacea sunt principalele ingrediente pentru un Crăciun minunat. Îți doresc din suflet să le găsești și să le simți în zilele acestea magice. Crăciun fericit!
  • Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, dragostea, puterea, speranța și tot ce ai nevoie. Crăciun de poveste!
  • Crăciunul ne unește cu familia și prietenii mai mult ca oricând și ne face să apreciem dragostea din viața noastră. Fie că zielele acestea de sărbătoare să îți umple inima și casa cu multe binecuvântări și momente de fericire.
  • Fie că momentele extraordinare și comorile din prezent să devina memoriile de neprețuit de mâine. Îți doresc multa iubire, fericire și pace interioară. Crăciun fericit!
  • Acum când îngerii coboară pe Pământ pentru a vesti Nașterea Domnului, cu aripile lor atingând sufletele noastre, iau cu ei toate supărările și lasă în schimb lumină și speranță. Vă doresc un Crăciun fericit!
  • Rețeta unui Crăciun fericit: 3 lingurițe de fericire, 4 lingurițe de bunătate, un sfert de relaxare și un sfert de hărnicie. Sărbători fericite!
  • Fie că aceste zile minunate de sărbătoare să te aducă mai aproape de îndeplinirea dorințelor și să-ți dea puterea să lupți pentru tot ce îți dorești. Un Crăciun plin de iubire!
  • Trăiește bucuria, liniștea, regăsirea. Uită acum de toate, uită și de tine, deschide-ți inima și trăiește încrezător bucuria Nașterii Domnului. Crăciun fericit!
  • Acum când gerul ne îngheață trupurile, să lăsăm Sărbătoarea Crăciunului să ne încălzească sufletele, să lăsăm Raza Dumnezeiască să ne lumineze gândurile, să lăsăm mirosul bradului să ne purifice simțurile și să ne transformam inimile în torțe arzătoare ale bucuriei. Crăciun fericit!
  • Fie că sărbătorile de iarna să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

25 urări și felicitări de Crăciun pentru prieteni de trimis pe Whatsapp, Messenger, Instagram, SMS și Facebook

De Crăciun, când toată familia este așezată la masă, e mult mai comod să trimiți mesaje sau felicitări de Crăciun 2022 prin intermediul rețelelor sociale. Astfel, îți rămâne mai mult timp la dispoziție pentru a petrece alături de rude și prietenii apropiați.

Pentru cei dragi care nu ți-au putut fi alături în ziua de 25 decembrie 2022, ți-am pregătit mai multe mesaje text tocmai bune de distribuit pe Whatsapp, Messenger, Instagram, SMS și Facebook.

Citește și: Cum arată cina de Crăciun în alte părți ale lumii. Bucătari renumiți au dezvăluit meniul lor

Analizează următoarele mesaje și felicitări cu urări de ”Crăciun fericit”, ”Sărbători liniștite” și nu ezita să răsfoiești și GALERIA FOTO pentru a alege mesaje ilustrate pentru prietenii tăi.

  • Drumul ne este plin de greutăți. Dar împreună putem găsi puterea ca de Crăciun să simțim în adâncul sufletului bucuria Nașterii Domnului.
  • Sărbătoarea sfânta a Crăciunului să vă aducă oaspeți dragi care să vă dea veste de la magi că pruncul Iisus Hristos s-a născut și astfel speranță în lume a adus!
  • Roiuri de fluturi albi să apară și la a ta fereastra, ca să dea de veste că a sosit iarna cea măiastră!
  • Fulgi de nea ușor plutesc, de inocența copilului din noi ne amintesc. Crăciun fericit!
  • Sunetul clopoțeilor și steluțele argintii în inimă să vă aducă numai bucurii!
  • Moș Crăciun mi-a promis că va veni, cu daruri alese ne va ademeni. Dar eu nu vreau decât să-mi aducă în dar promisiunea că noul an va fi mult mai bun pentru tine, cu supărări cât mai puține. Crăciun fericit!
  • Se știe că magia Crăciunului ne redă credința în părintele nostru sfânt. Așa că în această zi plină de iubire să învățam să fim mai buni și să credem cu adevărat că drumul ne va fi presărat de împliniri. Sărbători fericite!
  • Crăciunul să te găsească alături de toți cei dragi; drumul vieții e prea frumos ca să îl parcurgi singur. Îți doresc un Crăciun magic!
  • Asemenea bradului de Crăciun împodobit cu luminițe, viața să-ți fie plină de culori vesele. Crăciun fericit!
  • Înaintea noastră se așterne un nou an; ne așteaptă multe lucruri bune de care ne putem bucura împreună. Îți doresc multă sănătate și fericire ca la sfârșit să citești povestea vieții tale cu veselie. Crăciun fericit!
  • În Ajun, să primiti de la Moș Crăciun pace și sănătate și în casă să aveți de toate. Sărbători fericite!
  • De Crăciun, s-aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun fericit!
  • Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face miracole. De Crăciun, îți urez să le ai pe toate! Crăciun fericit și Sărbători liniștite!
  • Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.
  • Fie ca Nașterea Domnului să va lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!
  • Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumină și iubire pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!
  • Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar cu bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători fericite!
  • Moş Crăciun bate la uşă/ Scoate mâna din mănuşă/ Și vă dă din palma lui/ Darurile cerului/ Lângă brad şi lângă foc/ Să vă umple de noroc!
  • Bogăție câtă vreți / Sănătate pentru toți / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine!/ Să vă fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin / Drumu-n viață cât mai lin!
  • L-am visat pe Moş azi noapte/ Venea tare de departe/ Cu un sac mare în spate/ Să aducă sănătate/ Deci aşteaptă-l că el vine/ Dar acum este la mine!
  • Un bătrânel cu chipul drag / Va veni la voi în prag / Să nu-l goniți! / E Moș Crăciun / Vă aduce un an mai bun!
  • Pe la colțuri unii spun / Că există Moș Crăciun / Că i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă-n pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!
  • Cu colinde de Crăciun/ Vă dorim un an mai bun/ Și cu dragoste creștină/ Să primiți în dar lumină/ Zurgălăi de flori de gheață/ Să vă bucure în viață/ Mult noroc s-aveți în toate/ La Mulți Ani cu sănătate!
  • Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune. Crăciun fericit!
  • Dragostea înseamnă spiritul Crăciunului. Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Sărbători pline de lumină și credință!
  • Cete de îngeri să coboare astăzi în casa ta și să îți aducă vestea cea mare. Iar Cel ce S-a născut să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea Sa!

Citește și: Program Metrorex de Crăciun 2022 și Revelion. Cum va circula metroul de Sărbători anul acesta

SMS-uri pentru colegi și șefi de Crăciun 2022

De Crăciun, să nu uităm nici de familia de la muncă. Am selectat pentru tine mai multe mesaje de Crăciun 2022 pentru colegi și șefi, care le vor reaminti faptul că îți amintești de ei și în aceste zile magice, dedicate familiei.

Mesaje și felicitări de Crăciun 2022 pentru șefi

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje și felicitări de Crăciun 2022 pentru șefi. Indiferent că îți sunt prieteni sau vrei doar să păstrezi o relație bună cu ei, am selectat mai multe tipuri de urări de Crăciun care le vor aduce zâmbetul pe buze:

  • Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!
  • Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!
  • Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!
  • Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!
  • De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!
  • La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.
  • Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!
  • Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţă cât mai lin!
  • Vin către dumneavoastră cu o urare specială de sărbători, menită să vă transmită aprecierea și respectul pe care vi le port. Fie că sărbătorile din acest an să vă aducă liniște și pace în familie, iar noul an să vă pregătească numai succese și realizări pe plan profesional. Crăciun fericit și un an nou plin de prosperitate!
  • Vă scriu cu gânduri bune de la întreaga mea familie și vă urez un Crăciun binecuvântat și un an nou plin de prosperitate și bucurii! Vă mulțumesc că sunteți un lider care ne inspiră zi de zi și ne încurajează să evoluăm.
  • Este o adevărată plăcere să lucrez sub conducerea dumneavoastră. Sunteți un lider înnăscut, care știe să fie prietenos cu angajații, dar și autoritar atunci când este nevoie. Vă transmit cele mai calde urări din partea mea și a familiei mele și sper să ne revedem cu forțe proaspete în noul an. Crăciun fericit și un an nou excelent pe plan profesional și nu numai!
  • Pentru mine sunteți un adevărat mentor care a știut cum să scoată la iveală potențialul meu pe plan profesional. Vă doresc un Crăciun cât mai luminos și liniștit lângă cei dragi! Noul an să vă aducă multe împliniri și fericire!
  • Dacă ați intra în competiție cu Moș Crăciun, ați câștiga. El aduce cadouri o singură dată pe an, în schimb dumneavoastră le dați angajaților zilnic cadouri precum respectul, motivația și prietenia. Crăciun fericit și un an nou plin de toate cele bune!

Mesaje de Crăciun 2022 pentru colegi

Pentru colegii care sunt mereu acolo pentru tine, îți oferă o mână de ajutor sau un umăr pe care să plângi la muncă, am pregătit câteva mesaje de Crăciun 2022 prin care să le reamintești că ocupă un loc important în inima ta:

  • Ești unul dintre acei colegi care fac munca mult mai ușoară și înseninează atmosfera din birou. Chiar dacă nu ne vom mai vedea până la sfârșitul anului, vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez sărbători fericite și un an nou plin de bucurii!
  • Moșul poate să nu treacă pe la mine anul ăsta pentru că să lucrez cu tine e un cadou în sine. Îți doresc sărbători fericite alături de familie și prieteni! Abia aștept să ne revedem în noul an.
  • Știu că vrei o mărire de salariu, așa că ai face bine să îi scrii lui Moș Crăciun. El este singurul care îți poate îndeplini dorința! Îți doresc sărbători fericite și un an nou în care orice îți propui devine realitate!
  • Anul acesta este pe sfârșite și sper că Moșul îți va aduce cel mai frumos cadou: momente fericite alături de cei dragi. Crăciun fericit și un an nou în care să ne revedem cu forțe proaspete la birou.
  • Zilele de muncă din anul ce tocmai a trecut au fost atât de frumoase datorită vouă, familiei mele de la birou. Vă doresc un Crăciun magic alături de cei dragi și un an nou plin de realizări și împliniri!

Citește și: Program magazine de Crăciun 2022. Ce supermarketuri și centre comerciale sunt deschise pe 24, 25 și 26 decembrie

Urări amuzante de Crăciun pentru apropiați

Nu i-am uitat nici pe prietenii puși mereu pe șotii, care nu ratează nicio ocazie de a stârni hohote de râs. Pentru cei care se bucură din plin de viață și văd mereu partea pozitivă în orice lucru, găsești mai jos o serie de mesaje amuzante de Crăciun 2022 cu urări haioase:

  • E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zăpadă Mosul zboară!...Ni se trage de la vin!
  • Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă și un An Nou fericit și din când în când să faci apel la rațiune sau măcar să-i dai un bip. Crăciun fericit!
  • Crăciunul este sărbătoarea spiritului și a iubirii! Așa că haide să ne bem spiritul pentru a simți iubirea! Crăciun fericit!
  • În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini…eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr și grăsimi. Crăciun haios!
  • În deplin consens cu încălzirea globală, îți urez un călduros Crăciun fericit!
  • În ajun, dacă vine la tine un tip gras, păros, cu barbă și te baga într-un sac, nu te speria! Eu i-am scirs Moșului că te vreau pe tine de Crăciun!
  • Toate cele bune într-un sac la Moșul să se adune și apoi să vină pe la tine și să iei ce îți convine! Crăciun fericit!
  • Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poartă la pulover! Să ai un Crăciun magic!
  • Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire cât poate moşul să ducă, bucurie cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: cât pot renii să zboare!
  • Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!
  • Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio și mașini în custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!
  • Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul mesaj sms: ....

Citește și: Horoscop 2023 pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani, sănătate și carieră pentru tot anul

Felicitări cu “Crăciun fericit”

Crăciunul este momentul în care gândul ne zboară la familie și cei dragi. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2022, și în Ziua Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, ne spunem ”Crăciun fericit” și îi strângem în brațe pe cei dragi.

Uneori, din diverse motive, rudele și prietenii apropiați nu ne pot fi alături în aceste momente speciale. Când revederea nu este posibilă, le putem arăta dragostea printr-un apel telefonic în care să le urăm cele bune sau cu ajutorul unei felicitări cu mesajul ”Crăciun fericit”.

Ți-am pregătit mai multe mesaje ilustrate de acest gen, pe care pe poți trimite prin SMS, pe Facebook, Whatsapp, Instagram, Messenger sau alte platforme sociale pe care le utilizezi. Le găsești pe toate în GALERIA FOTO a acestui articol.

Texte de Crăciun pentru Facebook

Dacă vrei să postezi mesaje de Crăciun 2022 pe Facebook, alături de felicitările pe care le găsești în GALERIA FOTO a acestui articol, am selectat pentru tine mai multe texte speciale, tocmai bune de distribuit în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun 2022. Care e preferatul tău?

  • Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveți în viaţă! CRĂCIUN FERICIT şi La Mulți Ani cu Sănătate!
  • L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe, Cu un sac mare în spate, Să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine! CRĂCIUN FERICIT!
  • Fie că sărbătorile de iarna să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste!
  • Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic CRĂCIUN. Sărbători de vis alături de cei dragi!
  • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine/ Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa/ Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţa cât mai lin.
  • Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun fericit!
  • Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!
  • Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!
  • La pragu-ți vin din nou colinde să îți cant cu leru-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun fericit și pace!
  • Lumina sfânta venită în Ajun să vă aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alaturi de cei dragi!
  • De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.
  • Fie că spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

Te-ar putea interesa și:

Superstiții de Crăciun. Ce nu trebuie să faci ori să porți pentru a-ți merge bine ... Cutremur în România, în a doua zi de Crăciun! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit seismul produs pe 26 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x