Antena Căutare

Mesajul pe care această fetiță i l-a scris lui Moș Crăciun a emoționat o lume întreagă. Fetița a avut o singură dorință

Ceea ce i-a cerut această fetiță lui Moș Crăciun a emoționat o lume întreagă. Scrisoarea ei a ajuns la un magazin care se ocupă cu colectarea scrisorilor de Crăciun, iar după aceea a devenit virală.

Ceea ce i-a cerut această fetiță lui Moș Crăciun a emoționat o lume întreagă. Scrisoarea ei a ajuns la un magazin care se ocupă cu colectarea scrisorilor de Crăciun, iar după aceea scrisoarea ei a devenit virală. Ce cadou l-a rugat fetița pe Moș Crăciun să îi aducă

Fetița, originară din Carolina de Nord, SUA, a atins inimile tututuror după ce i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare diferită de cea a oricărui copil normal de vârsta ei.
Fetița în loc să ceară în scrisoare dulciuri sau vreo jucărie preferată, i-a cerut lui Moș Crăciun, prin intermediul scrisorii un rinichi pentru frățiorul ei bolnav.
Fetița a scris emoționanta felicitare cu mai multe culori, semn că este un suflet vesel și că are o inimă bună, plină de încredere.


Ce mesaj i-a scris fetița lui Moș Crăciun

,,Mulți nu cred în tine, dar eu, da. Ceea ce îmi doresc cu adevărat pentru acest Crăciun este ca frățiorul meu să primească un transplant de rinichi.
Scrisoarea fetiței a emoționant o mulțime de oameni, ceea ce i-a determinat să distribuie scrisoarea pe rețelele sociale pentru a o putea sprijini pe fetiță să își îndeplinească dorința.
Ceea ce s-a putut afla despre fetiță este că locuiește în Florida și era în vizită în Carolina de Nord.

Revoltător! Au fost filmați în timp ce alegeau cadouri pentru iubite din donațiile pentru persoanele nevoiașe! „Asta e p... Imagini tulburătoare la locul unde a murit Andrei Pintican! Tatăl lui a îngenuncheat de durere. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x