Antena Căutare

Vremea va deveni calda pentru aceasta data. Vezi AICI care vor fi cele mai ridicate temperaturi ale saptamanii

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, anunta meteorologii. Va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in sudul si estul tarii, iar temperaturile vor fi cuprinse intre -10 si 8 grade Celsius. In Capitala, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, cand vor fi conditii de fulguiala. Temperaturile vor fi cuprinse intre -6 si 7 grade Celsius

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile:

MARTI (12 februarie)

In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde seara si noaptea izolat vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Oltenia, sudul Transilvaniei si la munte. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent indeosebi in regiunile vestice, vor fi cuprinse de la -3 grade in depresiuni panã la 9 grade in sudul Banatului si in Lunca Dunãrii, iar cele minime intre -9 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei panã in jur de -14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceatã.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, marti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minimã de -2 ... 0 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceatã.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.


MIERCURI (13 februarie)

Vremea va deveni calda pentru aceasta data, mai ales in vestul si centrul tãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade, posibil usor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi partial noros in nord-vestul si centrul teritoriului si mai mult noros in rest. Temporar va ploua, mai ales seara si noaptea, pe arii relativ extinse in regiunile vestice si sudice si izolat in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub formã de lapovitã si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte, dar si in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. In zonele joase, cu precãdere din Transilvania si Moldova, vor fi conditii de ceatã.

In Capitala, valorile termice vor fi in crestere, astfel cã vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua mai ales in cursul noptii, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 8...9 grade, iar cea minimã in jur de 2 grade.

Sursa: Antena 3

Foto: hepta

Internetul, un mediu virtual extrem de periculos pentru copii... Medici judecati pentru omor, dupa sase ani de la moartea unei femei in maternitatea Giulesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x