Antena Căutare

Meteorologii au anunțat schimbări majore! Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru săptămâna aceasta. Potrivit acesteia, în primele zile va fi cald, temperaturile ating si depasesc 30 de grade, dar începând de miercuri vremea va deveni din nou instabilă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru săptămâna aceasta. Potrivit acesteia, în primele zile va fi cald, temperaturile ating si depasesc 30 de grade, dar începând de miercuri vremea va deveni din nou instabilă.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul, mai mult senin în regiunile sudice, va avea înnorări temporare în jumătatea de nord a ţării unde, local, mai ales după-amiaza şi noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22…23 de grade în nordul teritoriului și 31…32 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 10 și 22 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească uşor, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
În nordul, centrul și estul teritoriului, precum și în zonele de deal şi de munte, vor fi înnorări temporare și, local, averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în zonele de deal şi de munte, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă la începutul intervalului, apoi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Valorile termice vor creşte treptat în majoritatea regiunilor.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor creşte treptat. Trecător va ploua.

Spui "La mulţi ani!" celor dragi de Adormirea Maicii Domnului? Iată de ce acest obicei este unul greşit... Poveste zguduitoare! Cei doi oameni ucişi pe trecerea de pietoni din Chitila erau soţ şi soţie, ea era însărcinată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x