Antena Căutare

Meteorologii nu mai au niciun dubiu: Gata, vine iarna! V-ați pregătit fularele?

Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât ar fi normal la această dată, în special în jumătatea de sud-est a ţării. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar şi în regiunile estice, informează ANM.

Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât ar fi normal la această dată, în special în jumătatea de sud-est a ţării. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar şi în regiunile estice, informează ANM.

VINERI

ÎN ŢARĂ

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar şi în regiunile estice; izolat va ploua slab în sud-vest, iar în rest vor fi condiţii de burniţă. Pe timpul nopţii înnorările vor cuprinde nordul şi centrul, iar precipitaţiile se vor semnala local în zona Carpaţilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări local în sud-est, mai ales spre sfârşitul intervalului când în zona montană va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. Dimineaţa izolat va fi ceaţă, iar spre sfârşitul nopţii în centru şi în sud vor fi condiţii de brumă.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine mult mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări, mai accentuate însă în a doua parte a intervalului când local se vor semnala precipitaţii în zona Carpaţilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile şi cu totul izolat în restul masivelor montane. Vântul se va intensifica mai ales spre sfârşitul intervalului, urmând a sufla tare. Temperatura aerului va marca o scădere faţă de intervalul anterior.

SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

În majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sudice şi sud-estice valorile termice vor marca o creştere şi se vor apropia de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul şi centrul ţării unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona montană precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind şi spulberând ninsoarea pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 16 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros şi local se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări, iar pe creste va continua să sufle tare, viscolind şi spulberând ninsoarea. Temperatura aerului va marca o creştere faţă de intervalul precedent.

DUMINICĂ

LA MUNTE

Deşi în scădere faţă de intervalul precedent, valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare pe parcursul nopţii îndeosebi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali. Vântul va avea intensificări.

Soția lui Bogdan Gigină, declarații sfâșietoare: "În momentul în care a murit, la ora 19:00, m-am uitat la ceas și ... ATENŢIE, ŞOFERI din Bucureşti! Traficul este blocat pe Podul Grant din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x