Antena Căutare

Se fac angajări în MAI! Sute de posturi au fost scoase la bătaie în cadrul mai multor structuri din Minister

Ministerul Afacerilor Interne angajează! Peste 900 de posturi au fost scoase la concurs, angajările făcându-se atât din ursă externă, cât şi din interiorul MAI.

Ministerul Afacerilor Interne angajează! Peste 900 de posturi au fost scoase la concurs, angajările făcându-se atât din ursă externă, cât şi din interiorul MAI.

Cele 946 de funcţii vacante care vor fi scoase la concurs au fost aprobate prin Memorandum în şedinţa de guvern de vineri, se arată într-un comunicat de presă al MAI. Aprobarea Memorandumului face parte din măsurile luate de minister pentru reducerea deficitului de personal cu care se confruntă instituţia.

Ministerul Afacerilor Interne aminteşte că, în octombrie 2017, s-a mai aprobat, prin memorandum, un număr semnificativ de posturi pentru încadrarea în poliţie, jandarmerie, pompieri, poliţie de frontieră şi alte unităţi ale MAI, funcţii care au fost deja ocupate în urma concursurilor organizate în perioada 2017-2018.

Demersurile pentru organizarea şi desfăşurarea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi realizate etapizat, începând de anul acesta şi vor continua anul viitor.

Concursurile sunt destinate personalului recrutat din sursă externă, dar şi celui din cadrul MAI, prin trecere din corpul agenţilor/subofiţerilor în cel al ofiţerilor, conform deciziei structurii organizatoare. Persoanele declarate admise vor fi încadrate în posturile pentru care au candidat pe parcursul anului 2019.

Printre structurile MAI care scot la concurs posturi se numără Direcţia Generală Management Urgenţe Medicale, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Imigrări, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia Generală de Paşapoarte, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, Direcţia Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor, Agenţia Naţională Antidrog, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Academia de Poliţie, Casa de Pensii Sectorială.

Informația momentului! Președintele, absent la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului! Ce a declarat Iohanni... Se schimbă etichetele! Ce o să apară pe ambalajul alimentelor. Schimbarea va produce un val de scumpiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x