Antena Căutare

Ministrul Educației anunță SCHIMBĂRI MAJORE. Liceeni sunt cei vizați de modificări

"Ne dorim o formulă de evaluare modernă, care să includă soluții tehnologice la zi și care să nu mai genereze suprasolicitare și disfuncționalități", a declarat ministrul Educației, potrivit unui comunicat remis AGRPRES de MEN.

Cei prezenți au fost informați despre finalizarea evaluării proiectelor de manuale pentru clasa a V-a, licitația organizată de Ministerul Educației prin Centrul Național de Evaluare și Examinare fiind în prezent în grafic, se mai arată în comunicat.

"Există toate premisele pentru ca elevii claselor a V-a să aibă manualele pe bănci la începutul anului școlar și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proces", a mai declarat Marian Pop.

De asemenea, sunt avute în vedere revizuirea/ actualizarea programelor școlare pentru învățământul primar și elaborarea programelor școlare pentru ciclul liceal.

Alte teme discutate în cadrul videoconferinței au vizat salarizarea personalului didactic, organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, respectiv a unei noi sesiuni de selecție pentru Corpul Național de Experți.

La videoconferință au participat și secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Oana Ariana Bucur, și noul secretar de stat pentru învățământ în limbile minorităților, Irina Elisabeta Kovacs.

N-ai luat BAC-ul? Acte necesare pentru obținerea AJUTORULUI DE ȘOMAJ... REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Află notele din fiecare județ: În Ilfov, procentul de promovabilitate este de 60%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x