Antena Căutare

Ministrul Sănătății ia decizii drastice: "Vreau neapărat legea carantinării. Suntem singura țară din Europa care nu o are"

Nelu Tătaru a precizat că va face tot ce este posibil ca legea carantinării să fie adoptată în România în contextul în care țara noastră se confruntă cu un număr record de infectări cu noul coroanvirus.

Ministrul Sănătății ia decizii drastice: "Vreau neapărat legea carantinării. Suntem singura țară din Europa care nu o are" Galerie
Ministrul Sănătății ia decizii drastice: "Vreau neapărat legea carantinării. Suntem singura țară din Europa care nu o are"

Nelu Tătaru a precizat că va face tot ce este posibil ca legea carantinării să fie luată în România.

"Am spus că voi veni oricând în Parlament, mâine mă voi duce la Comisia juridică. Am avut discuţii în această seară şi mâine voi merge acolo. Voi avea discuţii şi mâine dimineaţă. A fost toate aceste zile secretarul de stat domnul doctor Raed Arafat, care a discutat efectiv fiecare termen, fiecare problemă. (...)

Vom merge şi noi în măsura în care mâine vom fi solicitaţi, deci, nu se pune problema. Eu sunt medic, poate reuşim şi juridic să o ducem la bun sfârşit, fiindcă este mare nevoie de această lege. Disponibilitatea mea este maximă pentru fiecare moment sau element care este în litigiu. Numai să avem această lege, să putem continua tratamentul în siguranţă atât pentru pacient, cât şi pentru cadrul medical. (...) Medical ne trebuie aceste pârghii", a afirmat demnitarul la b1 tv.

Ne așteaptă o altă stare de alertă! Nelu Tătaru: "E aproape iminentă. E posibilă carantinarea unor anumite regiuni "

Acesta a mai precizat că România este singura ţară din Europa care nu are în acest moment o lege în acest sens.

"Suntem singura ţară din Europa care nu are în acest moment o lege în care să putem controla internarea, izolarea, detaşarea personalului medical. Eu consider că este foarte utilă, necesară în acest moment", a susţinutNelu Tătaru.

DSP Dâmbovița: Persoanele infectate care s-au externat la cerere au generat ȘASE focare de familie

DSP Dâmbovița: Persoanele infectate care s-au externat la cerere au generat ȘASE focare de familie... Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x