Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Minore pentru VIP-uri”: orgii sexuale cu afaceriști și fete de liceu în Iași

Cutea de Apel Iași i-a condamnat la închisoare pe Nicușor Coșuță, Dorin Cohal și Constantin Hitruc în dosarul „Minore pentru VIP-uri”.

Orgii sexuale cu oameni de afaceri și minore în Iași

https://pixabay.com/

Potrivit adevărul.ro, doi dintre afaceriştii condamnaţi în acest dosar, Nicuşor Coşuţă şi Dorin Cohal, nu au fost găsiţi la domiciliu şi nici nu s-au predat pentru a fi încarceraţi. Cei doi sunt căutaţi de poliţişti, care urmează să îi dea în urmărire generală. Poliţia a confirmat, în schimb, punerea în executare a mandatului de încarcerare emis pe numele lui Constantin Hitruc.

Denumit generic “Minore pentru VIP-uri”, dosarul de trafic de carne vie în care au fost acuzaţi mai mulţi afacerişti din oraş a fost finalizat luni, 16 decembrie.

Potrivit sentinţei de luni, Nicuşor Coşuţă a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executare, în timp ce Dorin Cohal şi Constantin Hitruc, au primit 7, respectiv 4 ani de închisoare cu executare. Un al patrulea acuzat, Ionel Onofriciuc a fost achitat.

„Activitatea infracţională a constat în faptul că, în perioada anilor 2003-2007, sus-numiţii, direct sau prin intermediari, racolau persoane tinere de sex feminin, în majoritate minore, din municipiul Iaşi, pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în imobilul din satul Pietrărie, comuna Bârnova, aparţinând lui Coşuţă Nicuşor, după care atât racolatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, şi împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din cânepa şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, câteodată orale şi anale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei“, se arată în rechizitoriu.

Recomandari