Antena Căutare

Mircea Badea despre "Intepatorul" din tramvai: "Sper dupa gratii sa aiba parte de atentie"

"Intepatorul" din tramvai a devenit ultima "legenda urbana", dupa salvarea care fura copii, este de parere Mircea Badea. Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a analizat cazul barbatului care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiele de pe linia 41.

"E un dement care intepa femei in tramvai. Luase un ac si se plimba cu tramvaiul. Si o intepa pe cate una. Parea initial genul ala de "legenda urbana" ca aia cu salvarea care fura copii. Ceea ce s-a intamplat e de cosmar. E ca in filmele alea SAW. Reprezinta un adevarat pericol social", a spus Mircea Badea.


Realizatorul sustine ca individul reprezinta un adevarat pericol social si nu ar trebui eliberat pe tot parcursul anchetei.

"Sigur ca a fost retinut pentru 24 de ore (intre timp a primit mandat de arestare pentru 29 de zile), dar el trebuie sa stea inchis pe toata perioada procesului (....). El a motivat ca intepa fetele ca sa capteze atentia. Eu as vrea sa beneficieze de foarte multa atentie dupa gratii.. Sa stea acolo pana cand il voi chema eu.." , a mai spus Badea.



Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiele de pe linia 41 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de joi spre vineri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 6.

Catalin Nistor a fost audiat, joi, timp de 12 ore de politistii de la Sectia 22 de Politie. El a recunoscut ca le-a intepat pe femei, insa a spus ca a facut acest gest pentru ca femeile erau foarte frumoase si incerca sa le atraga atentia. Sase femei au depus plangere impotriva lui.

Numarul somerilor a crescut in decembrie cu peste 6000, fata de noiembrie... Seful Observatorului Seismologic din Timisoara: "Oricand poate avea loc un cutremur devastator in Vrancea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x